Derfor får Sofie Niebuhr lavet permanent hårfjerning hos AK Nygart

Udgivet D. 19. november 2019

Vi har haft besøg i klinikken af Sofie Niebuhr, der er i gang med at få fjernet hår i armhuler, tanga og underben med IPL, en behandling der bliver kaldt permanent hårfjerning.

Sofie er ansvarlig for PR og marketing hos tøjbrandet Envii, og derfor rejser hun en del, når de er ude og lave photoshoots rundt omkring i verden. Og på sådanne ture, fortæller Sofie at det er rarest ikke også at skulle tænke over sine hår under armene og i bikinilinje, når man har en masse andet arbejde at holde styr på:

“Sidst jeg var i Barcelona med arbejdet havde jeg faktisk glemt en skraber. Så der måtte jeg låne en fra hotellet,” fortæller Sofie, og konkluderer: “I sådanne tilfælde er det altså rarere bare slet ikke at skulle tænke på det og altid være bikini-klar. Og det kan man med permanent hårfjerning”

Først prøvede Sofie nemlig barbering. Det blev dog ikke hendes foretrukne hårfjerningsmetode:

“Jeg synes især at bikinilinjen er et sted der er svært at gøre pænt selv med barbering. Man får røde knopper, og når man så ligger i solen opdager man pludselig nogle hår man har glemt.”

Så i stedet forsøgte Sofie dig med sugaring, som er en slags voksning af hårene i de områder, hun nu får behandlet med IPL.

“Men det gjorde ondt, var en dyr process og var for besværligt. Du skal bare møde op hver 5. uge og betale 5-600 kr. pr. gang. Og så skal det vokse ud igen.”

Så sugaring blev også dømt ude for Sofie. Men så var det, hun prøvede permanent hårfjerning hos os. Og således Sofies vurdering af hårfjerning med IPL i forhold til sugaring:

“Med permanent hårfjerning gør det ondt i et par sekunder, men det er meget hurtigere overstået. Og så er et modsat sugaring ikke en behandling man skal have så ofte.” Og som det bedste ved det hele nævner Sofie: “Og så behøver mine hår heller ikke at vokse ud igen i perioderne mellem behandlingen.”

Sofie har været forbi vores klinik til sin 4. behandling med permanent hårfjerning, og hun fortæller, at hun oplever en 30-40% reduktion af hårene allerede, og at hun er virkelig glad for behandlingen. Og hun fortæller også, at hun bestemt ikke savner sine gamle måder at fjerne hår på.

“Jeg elsker, når man kan optimere noget og ikke skal stå i badet og barbere sig eller blive vokset hele tiden.”

Priser på permanent hårfjerning

Prisen for at få behandlet hår på underben, tanga og armhuler med IPL koster 2.800 kr. pr. gang.

SE ALLE PRISER

Du skal regne med 6-10 behandlinger før du får et tilfredsstilende resultat af din hårfjerning.

Gratis konsultation

Vil du høre mere om permanent hårfjerning med IPL? Så kom ind til en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos en af vores specialuddannede sygeplejersker.

En forundersøgelse er påkrævet før du kan begynde at få dine behandlinger.