Dine bryster, dit valg

Du kender sikkert nogen, der har fået rettet mellemrummet mellem tænderne med en tandbøjle. Eller måske nogen, der har fået lagt stritørerne ind.

Begge dele er kosmetiske indgreb. Og det er helt i orden, at man får det gjort. Man kunne jo blive drillet. Eller få påvirket sin selvtillid ved at have skæve tænder eller “flyveører”.

Men hvorfor skal det så være anderledes, hvis vi bevæger os 30 cm længere ned på kroppen?

Budskabet står sort på hvidt. Men lad os alligevel forklare, hvad vi mener.

Hos AK Nygart er vi kendt for “brysterne på busserne”, og vi har gennem årene hjulpet rigtig mange kvinder med at få større bryster, mindre bryster og løftet brysterne.

Vi ser hver dag, hvor stor en forskel det kan gøre for vores kunder, når deres ønske om at ændre udseendet på deres bryster bliver til virkelighed. Og vi ved samtidig, at valget om at få en kosmetisk operation er velovervejet.

Derfor ønsker vi med kampagnen “Dine bryster, dit valg” at sætte fokus på dig som kvinde ved at fremme budskabet om din ret til at bestemme over din egen krop.

Vi ønsker for alle kvinder, at de bliver den bedste udgave af sig selv. Det er din krop, det er dit valg og dit valg alene. Om det så er med eller uden kosmetisk kirurgi, det er op til dig.

Vi mener, at kvinderne, der vælger at få en brystforstørrelse eller anden kosmetisk kirurgi, træffer deres beslutning på et velfunderet og rationelt grundlag. Vores reklamer peger på AK Nygart som det sikre valg, og vi arbejder for, at du får en oplevelse for livet udført af landets bedste plastikkirurger, i rammer der imødekommer dine ønsker, så din drøm bliver til virkelighed.

Vi mener, at man som menneske har ret og evne til at bestemme over sin egen krop.

Vi har lov til at rette vores tænder og vores ører og vores bryster. Vi har lov til at blive den bedste udgave af os selv. Det er vores eget valg.

Din krop, dit valg. Det er det, vi står for her hos AK Nygart.

Hvad synes du?

Deltag i debatten med hashtagget #dinebrysterditvalg