“ER JEG EGNET TIL FEDTSUGNING?”

Udgivet D. 10. januar 2013

Jeg er kvinde på 22 år, der overvejer fedtsugning, fordi jeg er godt træt af mit overskydende fedt på øverste del af maven og ryggen. Jeg måler 165 cm og vejer ca. 64 kg, så det er ikke fordi jeg er overvægtig generelt. Det er lige under brysterne og videre om bag på ryggen, at fedtet hober sig op næsten lige meget hvor tyndt jeg ellers er. Men jeg vil da godt have fedtsuget hele maven, hvis det ikke koster meget mere end et lille stykke. Jeg vil dog først høre, om jeg er egnet kandidat som for fedtsugning, inden jeg bestiller tid en forundersøgelse, for det vil jo være ærgerligt at bruge penge på en konsultation, hvis jeg ikke er egnet.

Svar

Umiddelbart lyder det til, at du fint kan være kandidat til fedtsugning. Men måske er en fedtsugning slet ikke nødvendig. Vi har gode erfaringer med at udrydde stædige fedtdepoter ved hjælp af fedtfrysning/coolsculpting, som er en effektiv ikke-kirurgisk behandling uden risiko for komplikationer.    

Vi er nødt til at se dig til en individuel forundersøgelse med henblik på vurdering af netop din situation. Forundersøgelse ved sygeplejerske er gratis, så under alle omstændigheder behøver du ikke bruge ærgerlige penge.  

Venlig hilsen

AK Nygart