EN GANG IMELLEM HAR MAN LOV AT VÆRE HELDIG

Udgivet D. 18. juni 2013

Kajas egen historie om, hvordan hun vandt Facebook konkurrencen, blev smuk med Restylane og tog veninden på VIP- tur til Stockholm.

Da konkurrencen om en valgfri filler-behandling dukkede op på Facebook, meldte jeg mig med det samme. De første dage var jeg bestemt ikke i førerfeltet, men jeg bad mine børn om at stemme på mig, og så gik der sport i det. Hver aften skrev jeg rundt til mine venner, om de ville stemme på mig, og der begyndte at ske noget. Til sidst var det et tæt løb mellem mig og anden pige. Mine børn og mine venner kæmpede til sidste minut for, at jeg skulle vinde. Så faktisk er det dem, jeg kan takke for mit nye udseende.

Jeg bliver simpelthen så rørt, når jeg tænker på al den opbakning, jeg har fået. Alle har sagt, at jeg fortjente at vinde den behandling, nok fordi jeg har været igennem en hård tid.

For 2 år siden blev jeg skilt. Det var et langt og hårdt brud, som sled på mig både psykisk og fysisk. Jeg har skullet være stærk hele vejen, fordi jeg er alene med mine 4 børn, og det har altså sat sig nogle spor på mit udseende. Jeg er ude på den anden side nu, og derfor er det også fedt at se de gamle bekymringsrynker og furer forsvinde.

Førhen kunne kommentarer som: ’Man kan godt se, at du levet et hårdt liv’, virkelig såre mig. Men nu, efter min make-over, får jeg mange skønne bemærkninger i den bager, hvor jeg arbejder. Flere har sagt: ’Hvor ser du frisk ud’, eller: ’Du ser godt ud i dag’. Jeg gider jo ikke fortælle alle den lange historie om, hvorfor hver gang – men det er skønt af få den slags bemærkninger.

STOCKHOLM TUR-RETUR

Eventyret ender ikke her – for i maj tog min bedste veninde og jeg så til Stockholm på VIP-tur hos Restylane. Og det gik bare over al forventning.

Jeg har aldrig været ude at flyve, så det var lidt nervepirrende, så jeg skulle ikke kigge ud af vinduet, da vi lettede, men alt gik fint.

Vi tjekkede ind på hotellet, der lå midt i Stockholm City om formiddagen og vi skulle først være hos Restylane kl. 18, så vi havde tid til at se byen. Hvor er Stockholm smuk! Det var dejligt vejr, og vi spiste slik på Stockholm havn med fødderne dinglende over vandet (se foto).

Restylanes hovedafdeling ligger også midt i City. Det var en aften for særligt inviterede forretningsforbindelser og så os to. Der var forskellige indslag fra scenen: levende musik, en makeup-artist  kom og gav makeup tips og så var selvfølgelig en, der forklarede om Restylanes produkter. Men helt ærligt forstod jeg ikke så meget af det svenske. Der var lækre små hapsere af alt muligt, små fine jordbærkager og champagne med og uden alkohol (se fotos). Og så var der bare de fedeste gaveposer med Restylane cremer, serums, lipgloss og alt muligt andet (se fotos).

Næste dag havde vores danske Restylane kontakt, Louise, booket en hel dag på Stockholms fineste spa til os. Det var bare en dag i himlen fra 10 morgen til midt på eftermiddagen, hvor vi skulle tilbage til Kastrup Hold nu op! Aldrig har min hud været så blød, som efter den tur. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *