“Endelig er jeg sluppet af med dansehåndtagene. Helt uden kirurgi!” – Maria, 26 år (Fedtfrysning)

Udgivet D. 22. august 2019

Maria på 26 år kom ind til vores klinik med ønsket om at få reduceret sit fedtdepot på hofterne, som har generet hende i mange år:

“Lige så længe jeg kan huske,  har jeg døjet med et mit fedtdepot på hofterne. Selvom jeg har været på streng diæt og løbet hver dag, har jeg stadig haft de irriterende deller på siderne. Derfor tænkte jeg, at nu måtte jeg have hjælp udefra.”

Det er nemlig ikke altid, at man kan træne eller spise sig til fedtreduktion af stædige fedtdepoter. Derfor kan Coolsculpting være en rigtig god hjælp – og det er endda helt uden kirurgi. Med en behandling på en time kan man reducere sit fedtdepot med 20-25%!

Efter en forundersøgelse for Coolsculpting besluttede Maria sig for at prøve at komme fedtdepotet til livs med fedtfrysning.

Coolsculpting af hofter

Maria fik derfor behandlet sine flanker, også populært kaldet “dansehåndtag”, med Coolsculpting. AK Nygarts Coolsculpting-behandler vurderede, at der skulle to påsætninger pr. side til for at dække hele områder fra front til bag. Derfor blev Maria behandlet af to omgange, hvor hun fik behandlet en side af gangen.

Sådan foregår behandlingen

Coolsculpting-behandlingen foregår ved at maskinen bliver sat på det område, der skal behandles. Maskinen vil her nedkøle det behandlede område, og i den process bliver dine fedtceller ødelagt, mens alt andet væv ikke bliver beskadiget. Maskinen skal sidde på i en time, hvor man kan sidde og slappe af imens.

“Selve behandlingen gør ikke ondt. Jeg fik sat maskinen på området, og så blev jeg hjulpet med at finde mig til rette. Og så kunne jeg bare sidde og arbejde fra min bærbar imens maskinen kølede min hofte ned og dræbte fedtcellerne,” fortæller Maria om sin oplevelse af selve behandlingen.

Under behandlingen med Coolsculpting kan du slappe af.

 

Som at stikke frosne fingre under varmt vand

Når maskinen bliver taget af, foretager vores behandler en massage af Marias hofter. Det har vist sig, at massagen lige efter maskinen bliver taget af, er essentielt for et godt resultat. Så selvom massagen føles ubehagelig for nogen, så er den nødvendig for et godt resultat:

“Massagen var ikke rar. Men det er generelt en underlig fornemmelse, når maskinen er færdig med at køle ens fedtdepot. Det føles lidt ligesom når man har frosset om fingrene og så derefter stikker dem ind under varmt vand. Bare i en større skala,” forklarer Maria. “Men efter 5 minutter er alt god igen, og så har man det fint, selvom man er lidt rød.” slutter Maria.

Resultaterne taler for sig selv

Det endelige resultat viser sig efter 8 uger, da det er den tid kroppen bruger på at udskille fedtcellerne. Man skal derfor være tålmodig og komme ind til os igen efter de 8 uger til en kontrol. Her tager vi efter-billeder og sammenligner dem med før-billederne.

“Det er når vi viser kunderne deres før-billeder sammen med efter-billederne at deres resultat for alvor går op for dem. Fordi resultatet viser sig så langsomt, er det ikke aller der lægger helt mærke til hvor stor en forskel der egentlig er. Men når de ser billederne er der ingen tvivl, og så bliver de glade,” fortæller behandleren om reaktionen fra sine kunder.

Og Marias resultat taler vist også for sig selv. Klik herunder og se Marias før- og efterbillede under “hofter”:

 

GRATIS, UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE

Ønsker du at høre mere om behandlingen, og vil du vide, om vi kan hjælpe dig? Så bestil tid til en uforpligtende og gratis forundersøgelse hos en af vores Coolsculpting-behandlere. Vi behandler i alle vores klinikker, så det gælder både København og Århus. Ring 70275757 for at bestille en tid, eller gør det online via linket herunder.