Hvad fortæller dit ansigt om dig?

Udgivet D. 6. juni 2016

Kære læser,

 

Håber du har haft en skøn weekend. Min var fyldt med solskin, grillmad, og lidt for meget god vin i selvskab med venner og familie.

På Grundlovsdag sad jeg lidt træt med morgenkaffen, en ostemad og læste Berlingerens søndagstillæg med min datter. Jeg faldt over en artikel om noget så spøjst som ”facereading” – et hipt fænomen, hvor en såkaldt facereader læser din personlighed ud fra dine ansigtstræk, mimik og rynker. Har du en strittende hage, er du viljekraftig, og har du en lodret rynke mellem øjenbrynene, er du frustreret. Det stod der i hvert fald.

Sikke noget hokus pokus, tænkte jeg først. Men som mine øjne gled gennem artiklen og kaffenkoppen blev tom, gik det op for mig, at jeg måske selv er en slags facereaders. Måske endda en facefixer.

Jeg behandler rynker og har gjort det i knap 20 år. Jeg har set tusindevis af ansigter, og har hørt lige så mange historier fra patienter om, hvorfor de første gang besøgte mig for at få hjælp. En ting er sikkert. De fleste kommer til mig fordi deres ansigtsudtryk ikke reflekterer, hvem de er.

Når jeg møder en patient, der fortæller, hvordan en rynke i panden giver hende et så vredt ansigtsudtryk, at folk på gaden undgår hendes blik, selvom hun egentlig føler sig glad og lykkelig indeni, så gør det ondt i mig. Jeg oplever selv til tider, at jeg møder veludhvilet på arbejdet og får kommentaren; ”Gud hvor ser du træt ud!” Det er trættende.

Dit ansigt har betydning for, hvordan du møder verden, og hvordan verden møder dig. Dit ansigt er en del af din personlighed og en del af din identitet. Nogle træk har du arvet fra dine forældre, andre har du fået gennem tiden.

Meget kan du ændre på, hvis du har vil.

Kom ind til mig og mit team hos AK Nygart, hvis du har en rynke, der giver dig det forkerte udtryk. Vi vil gøre vores for, at du får dit ægte indre frem i dit ansigt.

 

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 70275757 eller komme ind til en hyggelig og uforpligtende samtale i København, Lyngby eller Aarhus klinikken.

 

Hav en rigtigt god dag!

 

Mange hilsner,

Jesper Nygart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *