Genskab dine bryster som de så ud engang

Ser dine bryster ikke ud som de gjorde engang?

Større livsændringer såsom graviditet, amning og vægttab kan påvirke udseendet af dine bryster. Det kan ændre formen og størrelsen på dem.

For mange kvinder handler det ikke om at få nye bryster, men i stedet at genskabe deres gamle bryster som de engang så ud.

Sådan kan vi skrue tiden tilbage for dine bryster:

✔️ Brystforstørrelse
✔️ Brystløft
✔️ Brystforstørrelse og brystløft kombineret

Dit ønske:

Genskabe tabt volumen

Har du tabt fylde i brysterne, men sidder de ellers placeret hvor de skal? Så kan en brystforstørrelse være noget for dig.

Ved en brystforstørrelse øger vi størrelsen på dine bryster med brystimplantater lavet af skærefast silikone. Dette er den mest populære operation hos AK Nygart.

Dit ønske:

Løfte brysterne

Har du en god mængde brystvæv, dvs. fylde, i dine bryster, men er de begyndt at hænge? Så kan et brystløft være noget for dig.

Ved et brystløft reducerer vi hænget på brysterne, se de kommer til at sidde højere oppe på brystkassen.

Dit ønske:

Løfte brysterne og genskabe tabt volumen

Har du mistet fylde i dine bryster, og er de begyndt at hænge? Så kan du kombinere de to indgreb og få lavet en brystforstørrelse og et brystløft på samme tid.

Ved at kombinere de to operationer kan du både få løftet brysterne og få tilføjet mere volumen, så de kan komme til at ligne de bryster du havde engang – eller altid har drømt om.