Det, der holdt mig oppe, faldt ned

Udgivet D. 16. maj 2017

Kære læser,

Det kan være svært at få armene ned efter et vægttab på 76 kg. Men ned, det var desværre lige præcis den retning, Camilla Framnes’ bryster havde taget, efterhånden som kiloene raslede af den viljefaste unge mor. Det fik hende til at vælge en brystoperation hos AK Nygart i 2016. Og her godt et år efter er hun lykkelig for, hun tog den beslutning.

– Efter vægttab og børnefødsler var mine bryster bare blevet lange og tarvelige. De passede slet ikke til mig, hverken til min krop eller min alder. Og det hæmmede mig da også i forhold til min mand, fortæller, Camilla ærligt.

For Camilla havde brysterne ellers været det, der holdt hende oppe i alle årene med de mange ekstra kilo på kroppen.

– Min barm var stor, fast og flot. Det var ligesom det, jeg havde min selvtillid i, forklarer hun. Og nu er selvtilliden tilbage.

Se videorne fra Camillas forløb hos Nygart her

 

framnes førframnes efter

 

En helt anden udstråling – og en trekantbikini!

Det er ikke kun Camilla, der har mærket, hvordan barmen påvirker psyken. Faktisk er brystoperationer den skønhedsbehandling, der giver det største løft til selvfølelsen. Det viser en undersøgelse, AK Nygart har fået gennemført blandt godt 5.000 danske kvinder mellem 18 og 60 år.

Flere end 3 ud af 4 brystopererede nævner, at de har fået højere selvværd efter operationen. Og det går ofte hånd i hånd med at føle sig mere fri seksuelt. Helt som hos Camilla.

– Jeg føler mig bare mere feminin. Tøjet sidder bedre. Min mand siger også, jeg har fået en helt anden udstråling, fortæller Camilla glad og tilføjer, at hun nu også har fået et gammel brændende ønske opfyldt: En trekantsbikini. Så nu kan sommeren bare komme an.

 

Og Camillas bedste råd til andre …

Camilla indrømmer gerne, at hun var hamrende nervøs før sin operation. Kirurg Jesper Trillingsgaard havde ikke lagt skjul på, at en operation er forbundet med risici. Camilla spekulerede også over, om det kunne komme til at se naturligt ud.

– Og her vil jeg lige sige en enkelt ting: Det kan godt være, man tænker, man skal have 650 g i. Men hør nu efter, hvad kirurgen siger! Han ved, hvad han har med at gøre. Jeg endte med 450 g, og det har bare betydet, at mine bryster passer til min krop. Jeg har fået de fineste små brystvorter, og alle siger, det ser naturligt ud. Så nu glæder jeg mig virkelig til at hoppe i min trekantsbikini, slutter Camilla.

 

stemning_nygart__11

Kom og få kirurgens anbefaling

Vores store undersøgelse viste, at næsten hver 10. danske kvinde mellem 18 og 60 år overvejer en brystforstørrelse. Er du en af dem, så kom ind og hør, hvad vores erfarne plastikkirurger vil anbefale netop dig. Forundersøgelsen er helt uforpligtende. Og husk, der findes ingen dumme spørgsmål!

Du kan bestille tid til din forundersøgelse lige her.

På gensyn!

 

Mange glade hilsner

Jesper Nygart

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *