Kan filler fjernes?

Udgivet D. 2. august 2018

Har du overvejet at forme dine læber med filler – bare en smule – eller har du allerede fået mere fylde med filler?

Så læs med.

For du har måske set i TV, at nogen får lagt for meget i læberne, som de efterfølgende fortryder.

Men hvad gør man så?

Er filleren i dine læber blevet for meget for dig, kan det heldigvis fjernes igen. Det gør vi ved at injicere et enzym, der opløser filleren – hyalase – og så forsvinder den på blot få timer.

Så du skal ikke være nervøs for, at du fortryder din filler-behandling, og så skal leve med resultatet i flere måneder efter.

Og hvis du i forvejen har fået lavet et resultat på en anden klinik, du ikke er tilfreds med, vil vi også med glæde hjælpe dig ved at opløse filleren.

Opløsning af filler med hyalase koster 2.000 kr.

Få en gratis ekspertvurdering først

Mit bedste råd til dig er, at du ikke kaster dig ud i filler, før du har talt med en veluddannet og erfaren specialist. Derfor tilbyder vi altid en gratis konsultation først. Her vurderer vi mulighederne for at opfylde netop dit højeste filler-ønske – så vi får afstemt forventningerne på forhånd.

Selvom du foretrækker det naturlige look frem for en stor trutmund, kan du sagtens få glæde af filler. Vi kan lægge din filler helt diskret, så du bare får balance i over- og underlæbe. Eller du kan få den fylde – stor eller lille – du altid har ønsket dig.

Se eksempler på fillerbehandling her.

8 svar til “Kan filler fjernes?”

 1. Malene siger:

  Hej
  Jeg har fået lavet mesoterapi med hyalderm. Jeg føler der er kommet for meget i. Kan i hjælpe med at reducere det?
  Mvh Malene

 2. Maria Teglkamp siger:

  Hej Malene,
  Ja, vi kan opløse hyaluronsyre-baserede filler-produkter. Så kom endelig ind, så skal vi se hvordan vi kan hjælpe dig.

 3. Sara siger:

  Hvad er jeres pris for at få opløst filler i læberne?

 4. Nevin Yilmaz siger:

  Hej hvad koster en konsultation angående at få fjernet fyldere eller korrigering?
  Mvh
  Nevin

 5. Pia siger:

  Hej
  Jeg er en smule forvirret. Kan læse jeres tidligere svar (2021), på hvad en konsultation angående at få fjjernet eller korrigeret filler i læberne koster, her skriver i, at det er gratis. Jeg ringede dags dato til jer, fordi jeg i sin tid (for ca. 12 år siden) fik lavet filller i læberne hos Nygart, og det er ret uharmonisk. Jeg fik oplyst, at det ville koste mig 600 kr. at blive tilset for at se om der er noget at gøre; om man kan korrigere det. Her står der: at en konsultation vedrørende filler er gratis?

  • AK Nygart siger:

   Kære Pia. Vi beklager meget, at du har fået denne information at vide, da du ringede til os. Forundersøgelsen til opløsning af filler/korrektion er ganske rigtigt helt gratis. Du er meget velkommen til at ringe til os eller booke en tid via vores online booking, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig: https://www.nygart.dk/book-tid/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *