KAN JEG GÅ TIL KONCERT 10 DAGE EFTER MIN BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION?

skrevet af Nygart D. 10. januar 2013 KL. 12:02 - 0 kommentarer

For ti dage siden var jeg inde hos jer og få lavet en brystforstørrende operation. Jeg er heldigvis rimeligt meget over smerterne, og er helt uden Panodil nu. I morgen aften er jeg så inviteret til koncert og tænker, at det er ok at tage af sted, når bare jeg danser mindst muligt. Hvad er jeres erfaring? Hvordan med alkohol må jeg drikke, eller er det ikke så smart? Er der noget om, at alkohol skulle give grimme ar? Er indtil nu supertilfreds med resultatet J

Svar:

Godt at høre du er kommet så fint igennem forløbet, og at du er glad for resultatet. Som udgangspunkt kan du godt tage koncert i morgen, hvis bare du passer på dig selv og selvfølgelig har den sports-bh på, som du skal bære dag og nat de næste 6 uger. Vi anbefaler, at man venter med at dyrke motion i en måned efter operation, det gælder også dans. Vær også opmærksom på at folk ikke vælter ind i dig under koncerten. Så ja til koncert, men mas dig ikke helt op ved scenekanten.

Det er i orden at drikke alkohol, når du ikke længere tager nogle former for smertestillende medicin. Dog gælder det gamle ordsprog: Alt med måde. Det er ok med et glas vin/øl eller to, men du skal ikke drikke dig fuld. Den med at alkohol skulle give grimme ar, kender jeg ikke til. Rygning hæmmer helingen og kan derfor medføre større ar.         

Husk du stadig er nyopereret, brug din sunde fornuft og så ellers god koncert!

Mange hilsner

Erik Philip, patientkoordinator Nygart Privathospital.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU