Kathrine fik reduceret hud på øjenlågene i sæson 2 af Plastikkongerne

Udgivet D. 29. januar 2020

Ved øvre øjenlågsoperation fjernes overskydende hud fra øjenlågene og eventuelt bagvedliggende fedtdepoter. Snittet foretages i øjenlågets naturlige hudfolder, så arrene næppe anes.

Hvorfor ønskede du at få lavet en operation af dine øvre øjenlåg?

Jeg ønsket mig at få det lavet, da de var begyndt og hænge. Det fik mine øjne til at se helt lukket ud, hvilket ikke er pænt efter min mening.

Hvad har det betydet for dig at få korrigeret dine øjenlåg?
Mine øjne ser nu mere åbne ud. Og det gør en utrolig forskel for mit ansigt. Dette lille indgreb har ændret mit udseende rigtig meget.

Selvom det gør, at jeg ser meget friskere ud, så har jeg ikke fået så mange kommentarer på det. Det er nok fordi det bare passer så godt til mig. Jeg er super glad for resultatet, og jeg har heldigvis ikke gjort det for andres skyld end min egen. Og jeg kan se en kæmpestor forskel.

Hvordan var det at få lavet operationen i lokalbedøvelse?
Det var ikke noget problem for mig på nogen måder. Det ser måske voldsomt ud, at være vågen under sådan en operation. Men jeg kunne intet mærke lige så snart kirurgen havde givet mig lokalbedøvelse. Og så er det jo heldigvis hurtigt overstået.

Se Kathrines forvandling i Plastikkongerne episode 3.

PRIS

Reduktion af løs hud på de øvre øjenlåg koster 13.500 kr. Reduktion af poser under øjnene koster 17.500 kr. Får du foretaget begge indgreb på samme tid kan du spare 3.000 kr.

Se priserne