Et “knald-tilbud” kan blive en gyser…

Udgivet D. 10. august 2016

Hej med dig.

Håber i har haft en dejlig sommerferie og har læst med på mine nyhedsmails.

Måske har du bemærket noget. Over sommeren har vi kørt et lille eksperiment, hvor jeg – Jesper Nygart – selv skriver om det, jeg har på hjertet. Kan i lide det? Svar mig gerne på denne mail. 🙂

Jeg har fået lidt bemærkninger for mine komma- og stavefejl. Beklager. Jeg har aldrig været god til kommaer, for mine styrker ligger et helt andet sted. Jeg former, fjerner og fylder rynker, læber, kinder, kar og giver folk det udseende de drømmer om. Med små 20 års erfaring i den kosmetiske verden, har jeg meget på hjertet.

Vil du med ind bag facaden på den kosmetiske branche?

Mit nyhedsbrev er til dig, der er nysgerrig, forvirret, interesseret, rædselsslagende og betaget af skønhedsbehandlinger eller som væmmes ved det.

Jeg fortæller dig sande historier fra min hverdag på Nygart. Jeg forklarer dig om nye behandlingsmetoder, trends og forskning. Jeg slår alarm som en vagthund, hvis jeg hører om farlige eller uvirksomme behandlinger. Jeg guider og navigerer dig rundt i den kosmetiske verden.

Læs med.

Et “knald-tilbud” kan blive en gyser

I dag vil jeg fortæller jer en sand historie, der let kunne være endt som en vaske ægte gyser. Det er en historie, der først og fremmest gør mig stolt af mine dygtige medarbejdere, men som bagefter får de få hår på mit ellers skaldede hoved til at rejse sig. For der er rigtig mange behandlere, der slet ikke ved, hvordan de skal reagere, når lokummet brænder. Jeg håber, min historie vækker din fornuft, når du vælger, hvem der sprøjter filler i dit smukke og dyrebare ansigt.

Det er tidlig juni og Helle Boisen, som er vores meget erfarende sygeplejerske og behandler hos AK Nygart i Århus er netop mødt på arbejde. En kvinde kommer ind, fordi hun ønsker sig større læber med filler. Hun har prøvet det før, og var lykkelig for læberne. Helle går i gang som hun plejer. Først desinficere hun området grundigt. Så fylder hun roligt læben med sprøjtens indhold. Nu sker det uventede! Noget som sker sjældent. Hun rammer et kar og der kommer filler ind i karret, så blodet ikke kan komme ud til læben. Huden på halvdelen af læben bliver hvid og føles død og Helle reagerer prompte. Hun tilkalder vores plastikkirurg Thomas, og de giver en akut behandling med bl.a. et stof der nedbryder filler og åbner karret. Efter få minutter begynder blodet at strømme til læben igen og kvinden slipper med skrækken. Historien endte godt…

Men hvad, hvis Helle ikke handlede? Hvad, hvis lægen ikke kom styrtende? Hvad, hvis lægemidlerne ikke var lige ved hånden?

Ja, så ville det være en rigtig gyser…

For hvis filleren stopper blodkarret, kan vævet i læben ikke få ilt. Og så taler vi minutter, før en del af læben dør – Nekrose. Så mister du læben. For altid…

Jeg beklager, hvis gyserhistorien bliver lidt for gyselig, men jeg håber mit budskab slår klart. En komplikation som denne er sjælden, men sker den, så sørg for at være på den rigtige klinik.

Vær opmærksom på, om din klinik har:

  1.     Veluddannet personale
  2.     Mange års erfaring
  3.     De rigtige lægemidler til behandling af akutte komplikationer
  4.     En læge i nærheden Sidst men ikke mindst.

Brug din sunde fornuft, før du vælger den lille sidegadeklinik med det lidt for gode ”knald-tilbud”. Lad gyserhistorien ende godt.

 

Gode hilsner

Jesper

PS: Vi har netop gennemskrevet vores Rynkeguide, så gå lige ind og tjek rynkerne ud 🙂

Ét svar til “Et “knald-tilbud” kan blive en gyser…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *