Layal fik filler i læberne: “Mit ansigt er nu fuldendt”

Udgivet D. 30. september 2019

Hvorfor ønskede du at få filler i læberne?

Layal: “Idéen om at få filler havde ligget rigtig meget i min underbevidsthed, hvorfor det er svært for mig at erindre hvornår jeg tog den endelige beslutning. Grunden til hvorfor jeg ønskede at få filler er, at jeg har en vis asymmetri mellem min overlæbe og underlæbe. Per natur har jeg en meget fyldig underlæbe, hvilket altid har stået i stor kontrast til min underlæbe. Det var netop dette mål om symmetri, som jeg følte ville komplementære mit ansigt, der gjorde at jeg traf beslutningen om at få filler.”

 

Var du nervøs inden behandlingen?

Layal: “Jeg har aldrig været decideret nervøs inden en behandling hos AK Nygart, da jeg altid har følt at jeg har været i trygge hænder. Til min allerførste behandling var jeg en smule nervøs/spændt til at starte med, men efter det første stik faldt jeg helt til ro. Man bliver efterhånden lidt vant til det, idet man ved hvad man kan forvente i forhold til smerten.”

 

Hvad synes du om resultatet?

Layal: “Jeg er umådeligt glad for resultat, som jeg altid er. Ligeledes føler jeg, at resultatet bliver pænere og pænere for hver gang. Herudover føler jeg, at jeg endelig har opnået den rette form samt rette mængde fylde, som jeg altid har ønsket.”

Hvad betyder det for dig, at have mere fylde i læberne?

Layal: “Som tidligere nævnt, er mere fylde i læberne lig med symmetri for mit vedkommende. Jeg føler, at det i en vis forstand har været dét som jeg netop manglede for at “fuldende” mit ansigt. Foruden dette føler jeg mig smukkere og gladere, hvorfor min selvtillid ligeledes er blevet øget.”

 

Er det noget, du kunne finde på at gøre igen?

Layal: “Det ville jeg i hvert fald. Jeg vedligeholder netop den form og fylde, som jeg er glad for, ved at få  filler med jævne mellemrum.

Effekten varer længere på denne måde. Jo flere behandlinger man får lavet over, desto længere tid skal der gå imellem dem. Førhen ville effekten allerede være aftaget ved 4. måned, men nu kan jeg sagtens vente 6 måneder – hvis ikke længere- før jeg skal behandles igen.”

 

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger klinik til din filler-behandling?

Layal: “I bund og grund er det vigtigt for mig, at jeg føler mig i sikre hænder. Med dette mener jeg ikke kun, at min behandler er fagligt dygtigt og er rig på erfaring, men ligeledes, at jeg føler mig tryg før, under samt efter behandlingen. Der skalvære en form for dialog mellem mig og behandleren således, at jeg forinden behandlingen ved hvilken fremgangsmåde, der vil blive brugt, og under selve behandlingen får at vide hvor langt vi er i processen. Det er vigtigt, at jeg kan fortælle hvad jeg ønsker og, at behandleren kan arbejde efter dette.

Det er denne – faglige og personlige – tryghed, som gør at jeg fra starten af har valgt AK Nygart og fortsat vil gøre det i fremtiden.”

Kunne du tænke dig at tale med en sygeplejerske om, hvad vi kan gøre for dig med filler? Så ring til os på 70275757 eller klik på knappen herunder, for at bestille en gratis og uforpligtende forundersøgelse.