Nåh… Så du er rigtig sådan en, der får Botox hva’?

Udgivet D. 22. august 2016

Hvad er det første, der falder dig ind, når jeg siger ordet ”Botox”?

Måske tror du, at Botox fjerner dit smil, din mimik, ja hele din personlighed.

Det kan være, du er bange for Botox, fordi Susanne nede fra frisørsalonen engang sagde, hun havde læst i Ekstrabladet, at Botox var en dødelig nervegift.
Måske var du engang med til at kontor-hviske om en kollega – ”Nåh, han har rigtig nok fået en gang Botox, hva’? – Hvorefter alle vender øjne og refererer til en realitystjerne fra TV3.

Men ærligt talt. Det er synd, for Botox er et af mine absolut yndlingsmidler. Botox og jeg har haft et tæt samarbejde i snart 20 år, og vi har haft stor succes.

 

Skal vi spille ”Botox Bezzerwizzer”?

1. BOTOX ER FARLIGT

SVAR: Nej, ikke i de rette hænder. Botox blev allerede godkendt til behandling af de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA) i 1989. Siden da, har millioner af mennesker fået Botox til sikker og effektiv behandling af deres rynker.

OBS: Husk altid af få Botox hos en behandler, der er registreret af Sundhedsstyrelsen. Sørg for at din behandler bruger en sikker form for Botox og ved, hvor meget de skal dosere.

 

2. BOTOX ER EN NERVEGIFT

SVAR: Ja. Man kalder Botox et toxin, fordi den blokerer nervesignaler til muskler og svedkirtler. Men bare rolig, for kosmetisk brug af Botox er både smart og sikkert, da det kun virker i helt lokale muskelgrupper. På Nygart laver vi ca. 2.300 botoxbehandlinger om året, og vi har snart 20 års jubilæum med den effektive rynkefjerner. I den tid har jeg aldrig set en eneste farlig bivirkning.

 

3. BOTOX FJERNER DIN MIMIK

SVAR: Nej, medmindre du ønsker det. Botox afslapper de specifikke muskler, der giver dig rynker, f.eks. bekymringsrynker, panderynker eller Kragetæer. Virkningen er lokal, så du kan stadig bruge mange andre muskler til at skabe ansigtsudtryk. Men hvis du gerne vil være stiv i ansigtet, kan det selvfølgelig lade sig gøre, for vi fjerner de rynker du beder os om.
Effekten af Botox er desuden midlertidig og forsvinder igen efter ca. 4 måneder.

OBS: Kvaliteten af dit resultat afhænger af, hvor dygtig din behandler er. Det er endnu en god grund til at vælge en godkendt behandler med meget erfaring.

 

4. HOS AK NYGART BRUGER VI KUN BOTOX TIL RYNKER

SVAR: Nej. Faktisk bruger vi også Botox til behandling af sved. Kender du følelsen af at være den eneste i rummet, der ligner en, der lige er hoppet af spinningscyklen? Eller har du altid svedige hænder? Det kan vi hjælpe dig af med. Vi fjerner også tandkødssmil ved at sprøjte Botox i den muskel, der trækker overlæben op. Og bare rolig, du kan stadig bevare dit store dejlige smil 🙂

BONUS: Botox bliver brugt i hele verden til medicinsk behandling af smertefulde spastiske lammelser, migræne, overaktiv blære, svedproblemer og ansigtsspasmer

 

5. BOTOX ER KUN FOR PERSONER PÅ 40+

SVAR: Nej. Det er smart at komme rynkerne i forkøbet. Botox forebygger de dybe rynker, der kommer af mange års muskelspændinger. Når først rynkerne er blevet rigtig dybe, har Botox mindre effekt. Begyndende smilerynker og rynker mellem øjenbryn ses allerede i slutningen af 20’erne.

Ja og jeg kunne spille ”Botox Bezzerwizzer” hele dagen, men lad os spille videre en anden gang.

 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende os en email, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Bare skriv på nyhed@nygart.dk eller ring på 70 27 57 57.

 

Tak for spillet og rigtig god dag 🙂

Gode hilsner
Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *