Når ønsker og muligheder går op i en højere enhed (BFO)

Udgivet D. 8. januar 2013

Jeg er så glad for mine nye bryster!

Dette er det bedste, man kan høre en tidligere BFO-kunde sige.  Tilfredshedsprocenten hos vores kunder er tæt på 100, når det gælder brystforstørrende operationer, og det er vi selvfølgelig glade for!

En af de vigtigste faktorer for tilfredshed er, at kundens forventninger og de kirurgiske muligheder harmonerer. Derfor er det utroligt vigtigt med en ordentlig forventningsafstemning til forundersøgelsen.

Det handler om at afstemme forventninger

Ved forundersøgelserne er hovedsagen at afstemme forventningerne til, hvad der er teknisk muligt og lægeligt forsvarligt i forhold til netop dine ønsker til en brystforstørrende operation.

Mange ønsker sig mere volumen i brysterne, andre er utilfredse med formen og ønsker fx mere fylde i øvre del af brystet, andre igen ønsker større symmetri mellem brysterne.

Under forundersøgelsen afprøver du forskellige implantatstørrelser og former, afstemmer forventninger og finder til sidst frem til realistiske løsninger sammen med din kirurg. Om resultatet bliver stort og struttende eller mere naturligt afhænger af din smag og dine brysters naturlige udgangspunkt.

Kom med et åbent sind

Ikke et sæt bryster er ens, og derfor er der altid mange individuelle hensyn at tage ved en brystforstørrelse. Det bedste resultat opstår i samspillet mellem dine æstetiske ønsker og vores kirurgers faglige ekspertise.

Det handler om at gå til forundersøgelse med åbent sind. Derfra kan vi ud fra det muliges kunst kan finde frem til netop den form, størrelse og placering, der er teknisk bedst og egnet til dit naturlige, kropslige udgangspunkt. Sådan at resultatet ender med at harmonere med de forventninger, du får stillet i udsigt.

Uforpligtende forundersøgelse til brystoperationer

Er du blevet nysgerrig, og kunne du tænke dig at komme ind og tale med en af vores dygtige og erfarne kirurger om en brystforstørrende operation, et brystløft, eller noget helt tredje?

Så book en tid til en forundersøgelse. Det tager ca. 45 minutter og er helt uforpligtende – dvs. at du kan komme ind og få en snak med os, og så tage hjem og tænke over det indtil du er klar.

Forundersøgelsen koster 600 kr., men hvis du efterfølgende booker tid til en operation, så trækker vi de 600 kr. fra operationsprisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *