Ny kirurg hos AK Nygart – Mød Jacob Juel

Udgivet D. 12. maj 2023

Hvorfor har du valgt at specialisere dig i plastikkirurgi?

“Jeg startede egentlig min rejse mod plastikkirurgien som medicinsk læge indenfor mave- tarmmedicin, da jeg tilbragte halvandet år i London, hvor jeg indså, at jeg savnede at bruge mine hænder mere.

Mit ønske var at kombinere noget intellektuelt med noget håndværksmæssigt og jeg fandt ud af, at plastikkirurgi var det rette valg.

Samspillet mellem æstetik og lægegerning med en praktisk tilgang nyder jeg til fulde og hver dag, og finder jeg glæde ved at møde glade og tilfredse patienter. Min forkærlighed for æstetik er faktisk ikke ny. Jeg har altid haft sans og interesse for smukke ting, og jeg overvejede oprindeligt at blive arkitekt. Men plastikkirurgi har vist sig at være det perfekte arbejde til mig, hvor jeg får brugt min sans for skønhed, mine hænder og min faglige kundskaber.”

Hvilke typer indgreb finder du særligt interessante?

“Jeg finder alle former for plastikkirurgi interessant, da hver procedure præsenterer en unik udfordring. Så det er en fornøjelse for mig, uanset hvilket indgreb jeg får mulighed for at udføre at fordybe mig i processen. Min æstetiske inspiration læner sig mod det enkle, rene og naturlige.”

Hvordan foregår en konsultation med dig?

“Mit fokus under en konsultation er først og fremmest at lytte til kundernes ønsker samt at afstemme forventningerne til operationerne. Min tilgang er reel information, hvor både de kirurgiske aspekter og kundernes unikke anatomi gennemgås.”

Hvad er det mest givende ved dit job?

“Det mest givende ved mit job er tilfredsstillelsen ved at bruge mit håndværk til at gøre patienterne glade. Jeg finder det også meget berigende at se samspillet mellem kunst og videnskab i plastikkirurgi.”

Hvad er vigtigt for dig, når du møder en kunde?

“Når jeg møder en kunde for første gang, er det vigtigste at vedkommende føler sig lyttet til, tryg ved mig som kirurg, og grundigt informeret om de muligheder, jeg kan tilbyde dem.”

Hvad er den bedste feedback, du har fået fra en kunde?

“Den bedste feedback, jeg kan få fra en kunde, er, at de var tilfredse med resultatet, og at de har følt sig trygge og hørt gennem hele forløbet.”