Nyhed – doner dit fedt og spar penge (aprilsnar)

Udgivet D. 1. april 2019

På grund af den stigende efterspørgsel på fedt til forstørrelse af bryster og baller, og det lige så store fokus på sund livsstil, er fedttransplantation i høj kurs hos vores kunder. Derfor har vi hos AK Nygart som noget nyt lavet en fedtbank i klinikken i København, hvor fedtsugningspatienter kan donere deres fedt og dermed spare penge.

Fedttransplantation til ballerne, også populært kaldet Brazillian Butt Lift, fedttransplantation til ansigtet og brysterne, har vundet stor popularitet i udlandet såvel som i Danmark. Her hos AK Nygart oplever vi også stigende efterspørgsel på netop denne slags operationer. Men det er langt fra alle patienter, der selv har nok fedt på kroppen til at skabe det ønskede resultat. Men nu har vi endelig fundet en løsning. En banebrydende teknologi inden for dette felt, som vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder hos AK Nygart.

 

Doner dit fedt – spar penge

Hvis du skal have foretaget en fedtsugning hos os er der penge at spare, hvis du samtidig donerer dit fedt til vores fedtbank. Pr. 100 gram doneret fedt, modregnes der 500,- kr. af prisen for indgrebet. Da det ikke er fedt fra alle områder, der er egnet til fedttransplantation, vil det ikke være alle der kan benytte dette tilbud. Egnede områder med fedt til donation er: hofter, mave, inderlår og bh-delle. Du kan spørge din kirurg ved forundersøgelsen, om du kan benytte dig af tilbuddet og melde dig som fedtdonor.

 

Fedtbank

Tidligere har det ikke været muligt, at transplantere fedt mellem patienter, fordi kroppen vil afstøde de fedtceller, der ikke er dens egne. Men med den nyeste teknologi kan vi nu “nulstille” fedtcellerne fra en doner, så modtagerens krop tror, det er dens egne celler, og dermed optager dem.

Fedtet opbevares på køl, i det vi kalder vores “fedtbank” på klinikken i København. Her holdes fedtcellerne i live, så de er klar til transplantation. Vi har i øjeblikket kun en fedtbank i København, men i løbet af  Maj kan vi også lancere en fedtbank i Aarhus, så vores jyske kunder også kan donere deres fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *