Oftest stillede spørgsmål om fedtsugning

Udgivet D. 12. februar 2019

Der er mange spørgsmål om fedtsugning, der går igen. Derfor har vi bedt vores kirurg Christian Sneistrup om at svare på nogle af de spørgsmål, vi oftest hører om fedtsugning.

Hvordan foregår en fedtsugning?

“Man starter med at lave nogle små indstikssteder på 1-2 mm. forskellige steder ved det fedtdepot der skal behandles. Disse steder fører man et tyndt metalrør ind gennem, hvorefter man suger fedtcellerne ud af området. På den måde bliver mængden af fedt i området reduceret.”

Fedtsugning foretages i fuld bedøvelse, men hvis fedtdepotet, der skal fedtsuges, er meget lokalt, kan det gøres i lokalbedøvelse.

Hvor meget fedt kan man suge ud?

“I Danmark har vi nogle retningslinjer der siger, at man højest må fedtsuge 4 liter fedt. Dette er rigtig meget, og typisk ender man med at tage 0,5-1 liter fedt ud ved en fedtsugning. ”

Kan man tage fedtet på igen?

“Når man svinger i vægt er det fedtcellerne der bliver større eller mindre. De fedtceller man suger ud ved en fedtsugning er væk for altid. Du kan danne nye fedtceller, hvis du gennemgår en stor vægtøgning, men typisk er det bare de eksisterende fedtceller der bliver større.”

Kan man se, at man har fået en fedtsugning?

“Arrene, man får ved en fedtsugning, er meget små og fine. De er kun få millimeter og vil dårligt nok være synlige efter et års tid. Arrene stammer fra de steder, man har stukket metalrøret ind gennem. Men man kan camouflere arrene ved at lægge dem lidt skævt, så det mest af alt bare vil ligne, at man har fået fjernet et lille modermærke eller lignende.”

Hvad koster det?

En fedtsugning koster fra 14.000.- kr. Hvis du vælge at få fedtsuget flere områder i samme region i samme seance, betaler du fuld pris for det dyreste område og derefter får du 25% for hvert ekstra område der fedtsuges i samme seance (se specifikationer på pris-siden)

Se alle priser på fedtsugning.


Læs mere om fedtsugning

Vil du gerne vide mere om fedtsugning? Læs mere om operationen her.

Hør podcastepisoden om fedtsugning

Vi har lavet en podcastepisode med vores kirurg Christian Sneistrup om fedtsugning og fedttransplantation. Tryk play, og hør mere om operationen her:


Deprecated: Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /var/www/www.nygart.dk/www/wp-includes/functions.php on line 4973

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *