Profhilo vs. Restylane Skinbooster – Hvilken er bedst?

Udgivet D. 15. april 2020

Profhilo og Restylane Skinbooster kan godt lyde meget ens, hvis man kun har et let bekendskab med behandlingerne. Og de to behandlinger har også en del tilfælles. De er dog også meget forskellige på visse afgørende punkter, som vi vil gennemgå i dette blogindlæg.

Ps. Hvis du har hørt om behandlingen Ejal40 kan disse behandlinger bruges som alternativ.

Men lad os starte med de ligheder Profhilo og Skinbooster har:

  • De er begge injektionsbehandlinger
  • De fugter begge huden indefra uden at tilføje volumen
  • De indeholder begge hyaluronsyre

Hvad er forskellen mellem de to behandlinger så? Lad os se på det.

Profhilo

vs.

Restylane Skinbooster

Hvad er Skinbooster og hvem har mest gavn af den behandling?

Skinboosteren fra Restylane er en fugtgivende behandling til ansigtet og udsatte områder som dekolletage og hals og hud med ar fra akne. En behandling med Restylane Skinbooster fugter huden indefra og skaber glød, liv og en let fylde uden at ændre din ansigtsform.

Skinbooster injiceres under huden med en stump kanyle, så produktet kan fordele sig under huden i det område, man ønsker at behandle.

Kunder der primært ønsker at få fugtet huden på grund af tørhed, og som samtidig ønsker “glow” og vitalitet i huden, vil vi anbefale en Skinbooster-kur fra Restylane.

Hvad er Profhilo og hvem har mest gavn af den behandling?

Profhilo er en bioremoderende behandling, hvilket er et innovativt koncept til anti aging, der modvirker hudens aldring. Profhilo indeholder en meget høj koncentration af hyaluronsyre og giver dermed en langvarig effekt.

Profhilo injiceres med en specielt udviklet injektionsteknik, der reducerer smerterne og antallet af injektionssteder. På grund af teknikken kan Profhilo bruges til områder der ellers kan være svære at behandle, nemlig hals, hænder, arme og andre områder med kreppet hud.

Kunder med moden hud, der er påvirket af tørhed og synes kreppet, vil vi anbefale en Profhilo-behandling.

Så er Profhilo bedre end Skinbooster?

Nej

Er Skinbooster så bedre end Profhilo?

Også nej.

 

Vi må konkludere, at de to behandlinger begge er gode, men til hvert sit formål. Så i stedet for at spørge hvilken er bedst, skal du spørge hvilken behandling er bedst for migOg det kan vi hjælpe dig med at finde ud af til en gratis og  uforpligtende forundersøgelse hos vores sygeplejersker, der er eksperter i begge behandlinger. De kan give dig en ærlig vurdering af om du vil have mest gavn af Profhilo eller Skinbooster.

Hvordan er Skinbooster og Profhilo i forhold til Ejal40?

Både Skinbooster og Profhilo kan bruges som gode alternativer til behandlingen Ejal40, som du måske har læst om hos andre klinikker. En Ejal40-behandling er ligeledes en hudopstrammende skinbooster behandling.