Se 10-15 år yngre ud med et ansigtsløft

Udgivet D. 14. januar 2019

Hos AK Nygart har vi de dygtigste specialister inden for ansigtsløft - en operation, der kan gøre underværker for dit udseendet. Vores kirurger har specialiserede sig i teknikker, der giver dig et naturligt, men samtidig yngre og friskerede udseende. Med et ansigtsløft ønsker vi, at du skal ligne dig selv - bare i en 10-15 år yngre udgave.

Når du bliver ældre, ændres udseende og form af dit ansigt. Din hud bliver mindre elastisk og dermed løsere, og i nogle områder af dit ansigt mister du fylde, i andre områder vil der være for meget fylde. Ved et ansigtsløft fjernes overflødig hud og eventuel fedt. Bindevæv og muskler strammes op, rynkerne fjernes og “kalkunhalsen” udglattes, hvilket alt sammen er med til at give et friskere og mere ungdommeligt udseende.

Men hvordan sikrer du dig, at det kommer til at se naturligt ud, og hvor længe holder sådan et ansigtsløft?

Mange års erfaringer

Vores kirurger Jesper Trillingsgaard og Jakob Astrup har mange års erfaringer med at operere ansigtsløft.

Et naturligt resultat

Det er vigtigt for os hos AK Nygart, at dit ansigtsløft kommer til at se naturligt ud. Du skal ikke ligne en anden, du skal ligne dig selv – men bare i en yngre og friskere udgave. Hør hvordan vi sikrer os, at du kommer til at ligne dig selv i en yngre udgave:

Du kan supplere med andre behandlinger

Engang imellem kan det være en fordel at kombinere ansigtsløft med andre behandlinger, såsom løft af tunge øjenlåg eller filler i kindbenene:

Sådan er helingsperioden efter et ansigtsløft

Hvor længe skal du være sygemeldt? Hvornår kan du begynde at være aktiv igen? Hør mere om helingsperioden efter et ansigtsløft:

Hvor længe holder et ansigtsløft?

Og hvor længe holder et ansigtsløft så? Et ansigtsløft holder resten af dit liv. Med tiden kan der selvfølgelig komme nye alderstegn, men udgangspunktet vil være et helt andet efter dit ansigtsløft.

Hvis du har interesse i ansigtsløft og gerne vil læse mere om behandlingen, så kan du finde mere information her.

Klik her og bestil en forundersøgelse hos en af vores fem plastikkirurger. Forundersøgelsen er uforpligtende og koster 600 kr.

Ét svar til “Se 10-15 år yngre ud med et ansigtsløft”

  1. Helle justesen siger:

    Jeg vil gerne have lidt mere info før en forundersøgelse – jeg hil høre om jeg er urealistisk i forhold til mine forventningerjeg forestiller mig et 15-20 år yngre look – jeg haR været igennem 10 med sygdom – brækket ryg ptsd / angst depression – blodpropper i hoved så det har sat sine spor – har brug for et look der følger mit nye indre – hvad skal behandlingen evt. udbygges med? På forhånd tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *