KUNDEINFORMATION OM KLERESCA HUDFORYNGELSE

HVAD ER KLERESCA, OG HVORDAN VIRKER DET? 

Kleresca® hudforyngelse er en behagelig hudforyngende behandling, der er udviklet til at stimulere din huds egne biologiske processer. Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret, og bygger på en unik lysteknologi, der er inspireret af naturens fotosyntese, hvor planter bruger solens lys til at danne sukker og ilt. Teknologien, også kaldet photobiomodulation (PBM), forbedrer hudens tekstur. 

Kleresca virker afstressende på hudens celler, og hjælper til at stabiliserer mikromiljøet, som er altafgørende for at hudens celler fungerer optimalt. 

Kliniske studier har vist, at Kleresca® hudforyngelse øger produktionen af kollagen med ca. 400%*       

HVOR EFFEKTIV ER BEHANDLINGEN? 

For at opnå det bedste resultat af behandlingen med Kleresca® hudforyngelse anbefaler vi et behandlingsforløb med en behandling om ugen i tre uger. 

Nogle patienter oplever en forbedring efter blot en enkelt behandling. Fordi Kleresca® hudforyngelse stimulerer hudens biologiske processer på celleniveau, vil forbedringerne fortsætte selv efter, at alle tre behandlinger er afsluttet. 

Når behandlingen er afsluttet fortsætter huden med at arbejde, og du kan forvente, at opleve yderligere forbedringer. Det er blevet påvist, at der er en vedvarende effekt af behandlingen i mindst 6 måneder, hvor forbedringen på to IGA grader eller mere fra det første forsøg blev fastholdt hos 92 % af patienterne. Ingen patienter vendte tilbage til baseline. 

HVILKE PROBLEMER KAN BEHANDLES MED KLERESCA 

Kleresca® hudforyngelse forbedrer hudkvaliteten, da den:  

  • Fremmer kollagenproduktionen 
  • Reducerer porestørrelsen 
  • Fjerner fine linjer  
  • Reducerer ar-dannelse 

I alt giver disse forandringer en samlet bedring af hudens kvalitet og struktur. Dette er forbedringer, som patienterne selv beskriver som en hud med en friskere og flottere udstråling. Desuden er det blevet påvist, at forbedringerne af huden fortsætte, selv efter endt behandling.  

Kleresca® hudforyngelse har vist en god effekt, når den bruges til ansigtsbehandling. Den kan også, med god effekt, anvendes på hals, decolletage og hænder.  

GØR BEHANDLINGEN ONDT? 

Nogen vil opleve, at det kan føles som en lille stikken i huden, imens andre føler det kan brænde/svie i huden under behandlingen.  

ER DER RISICI FORBUNDET MED BEHANDLINGEN? 

Kleresca® hudforyngelse har en god sikkerhedsprofil. Bivirkningerne, der ses hos nogle patienter, er forbigående, og kan omfatte: 

  • Rødme og hyper pigmentering (f.eks. tydeligere fregner)  
  • Lysning af hår, hvis gelen kommer i berøring med f.eks. øjenbrynene. 
  • Hævelse 

HVORNÅR KAN MAN IKKE BEHANDLES? 

  • Hvis du tager medicin, som giver hudirritation 
  •  Hvis du har melasma eller skjult melasma i det område, der skal behandles. 

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN? 

Forinden din behandling tages der billeder af de områder, der skal behandles. Billederne behandles fortroligt, og bruges kun til dokumentation. 

Du får beskyttelsesbriller på forinden behandlingen. Huden afrenses, og der påføres Kleresca®-gel på huden, som oplyser gelen i 9 minutter ved hjælp af en multi-LED Kleresca®-lampe.  

Herefter fjernes Kleresca®-gelen, og der påføres passende hudpleje efter hudtype og tilstand. 

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG EFTER BEHANDLINGEN? 

Du vil være rød nogle timer efter behandlingen, som hvis du har været ude i sol og vind, men du kan fortsætte dine daglige aktiviteter. Hvis du har nogle gamle solskader i huden, kan de være mørkere i dage til uger efter behandlingen. 

Du må ikke eksponeres for solen i 2 dage efter behandlingen.  

Vi anbefaler altid brug af solfaktor SPF +50. 

PRODUKTANBEFALING TIL DIN BEHANDLING 

For at optimere resultatet af din behandling anbefaler vi vores Pure Antioxidant Créme eller Pure Lift Serum alt afhængig af hvilke områder du får behandlet. Begge produkter er fugtgivende, opstrammende og styrker huden barriere og vil forbedre resultatet af din behandling.  

Du sparer 20% ved køb af produkterne i forbindelse med din behandling.  

Vi anbefaler altid at du får en uforpligtende snak med en af vores specialister, da en komplet hudplejerutine er det absolut bedste for at give dig den mest optimale effekt af dine produkter. 

UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE 

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandling. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil du sammen med vores specialuddannede kosmetiske sygeplejerske lægge en plan for, hvordan netop din behandling bør forløb, for, at du opnår det bedste resultat. 

Du er velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller kæresten med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet. 

Efter informationen om Kleresca® hudforyngelse er givet både skriftligt og mundtligt, kan behandlingen finde sted. 

Ved eventuelt afbud skal kommende tider afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 600,- i gebyr. 

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf. 70 27 57 57. Vi fremsender kun information vedrørende dit forløb hos AK Nygart til egen læge, efter vi har fået samtykke fra vores patienter. 

På vores hjemmeside ligger alle kosmetiske synsrapporter foretaget af Sundhedsstyrelsen. Rapporterne findes ligeledes på Sundhedsstyrelsens egen hjemmeside. 

 

Kundeinformation om Kleresca® Hudforyngelse – version 07-07-2024

Godkendt af Hans Christian Ring