Kundeinformation om behandling med Viscoderm® Skinkó e

SÅDAN VIRKER SKINKÒ E 

Skinkò e er en injektionsbehandling, der ved en unik kombination af 50 forskellige aminosyrer, hyaluronsyre og vitaminer er i stand til, at stimulere fibroblasterne i huden, til at producerer elastin og kollagen. Elastin og kollagen er vigtige elementer til fornyelse af hudceller, samt genskabelse af elasticitet og fasthed i huden. Skinkò e virker derfor hudforyngende, og forbedrer hudens elasticitet og spændstighed. Behandlingen er særligt god til at afhjælpe mørke rande, slap hud og rynker i øjenomgivelserne.

ER SKINKÒ E FARLIGT? 

Efter behandlingen kan der forekomme blå mærker, hævelse og rødme i området, især ved behandling omkring øjnene. Dette forsvinder dog nogle dage efter behandlingen. 

I forbindelse med selve injektionen kan det i meget sjældne tilfælde ske, at der føres bakterier ind under huden, som kan skabe en infektion. Hvis du tidligere har haft herpesudbrud (forkølelsessår) i området, kan nålen fremprovokere en sådan reaktion. Denne reaktion kan forebygges ved brug af fx Aciclovir.

HVORDAN SKAL JEG FORBEREDE MIG TIL BEHANDLINEN MED SKINKÒ E? 

Behandling med Skinkò e forløber næsten altid uden komplikationer. Dog vil brug af hovedpinepiller som fx Treo, Magnyl og Ibuprofen samt visse naturpræparater, nedsætte blodets evne til at størkne, og dermed øge risikoen for blå mærker i forbindelse med behandlingen. Det anbefales at undgå disse præparater et par dage inden behandling. 

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN MED SKINKÒ E? 

Skinkò e er en injektionsbehandling. Området der skal behandles desinficeres, og med en meget tynd nål injiceres Skinkò e i de områder, der ønskes behandlet, hvorefter produktet spreder sig i vævet, og arbejder i huden indefra. 

Behandlingen udføres som en kur på 3-5 behandlinger med 2 ugers mellemrum. Hver behandling tager cirka 30 minutter. Herefter anbefaler vi en opfølgende behandling efter ca. 6-8 måneder.

GØR BEHANDLINGEN MED SKINKÒ E ONDT? 

Produktet injiceres med en meget tynd kanyle, og behandlingen er derfor ikke forbundet med stor smerte. 

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG EFTER BEHANDLINGEN MED SKINKÓ E? 

Du skal undgå at berøre det behandlede område i ca. 4 timer efter behandlingen af hensyn til infektionsrisiko. Herefter kan der lægges en let makeup.

HVORDAN HAR JEG DET EFTER BEHANDLINGEN MED SKINKÓ E? 

Behandlingen med Skinkò e har som regel let til ingen ophelingstid. Du kan dog opleve hævelser i op til 24 timer særligt ved behandling af øjenomgivelser. Vi anbefaler, at du undgår træning og solbadning, indtil hævelsen er forsvundet.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES MED SKINKÒ E? 

Skinkò e kan bruges på alle hudtyper, og er især effektivt i ellers vanskelige områder såsom pande og området omkring øjnene til at fjerne linjer, slap hud og mørke rande. Skinkò e kan også bruges på hænder, decolleté, ansigt og på hals. 

ER DER HINDRINGER FOR BEHANDLINGEN? 

Man bør ikke injicere Skinkò e i områder med infektion, fx aktiv akne (bumser) eller herpes (forkølelsessår). I disse tilfælde bør du afvente indtil infektionen forsvinder enten spontant eller ved behandling. Vi behandler ligeledes ikke med Skinkò e, hvis du er gravid eller ammer.

HVOR LÆNGE HOLDER SKINKÒ E? 

Afhængigt af kunden, og dennes hudkvalitet, holder behandlingen i gennemsnit seks måneder. Det opbyggede resultat nedbrydes, som aldringsprocessen fortsætter. Resultatets levetid er individuelt, og styres af genetik og livsstilsfaktorer. 

PRODUKTANBEFALING TIL DIN BEHANDLING 

AK Produkter: 

For at optimere resultatet af din behandling anbefaler vi vores Pure Lift Serum eller Pure Body Boost alt afhængig af hvilke områder du får behandlet. Begge produkter er fugtgivende og opstrammende og vil forbedre resultatet af din behandling.  

Du sparer 20% ved køb af produkterne i forbindelse med din behandling.  

ZO Skin Health: 

Post Procedure Bundle – Firming Serum Accelerated 

Denne indeholder: Gentle Cleaner (60 ml.), Hydrating Creme(58g.), Firming Serum Accelerated og en toilettaske.

Vi anbefaler altid at du får en uforpligtende snak med en af vores specialister, da en komplet hudplejerutine er det absolut bedste for at give dig den mest optimale effekt af dine produkter.

FORUNDERSØGELSE OG BETÆNKNINGSTID 

Efter du har fået både skriftligt og mundtligt informationen om produktet, skal der minimum gå 2 dage før behandlingen kan finde sted ifølge den nye bekendtgørelse fra Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til, at kontakte klinikken på tlf. 70 27 57 57. Ved eventuelt afbud skal kommende konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 600,- i gebyr. 

Vi fremsender kun information vedrørende dit forløb hos AK Nygart til egen læge efter, vi har fået samtykke fra vores patienter. 

På vores hjemmeside ligger alle kosmetiske synsrapporter foretaget af Styrelsen for Patientsikkerhed. Rapporterne findes ligeledes på Styrelsen for Patientsikkerheds egen hjemmeside. 

Kundeinformation om behandling med Skinkò e – version 07-07-2024

Godkendt af Jesper Trillingsgaard