Kundeinformation om Skinkó e
Sådan virker Skinkó e
SKINKÒ E er en injektionsbehandling, der ved en unik kombination af 50 forskellige aminosyrer, hyaluronsyre og vitaminer er i stand til at stimulere fibroblasterne i huden, der producerer elastin og kollagen. Elastin og kollagen er vigtige elementer til fornyelse af hudceller og SKINKÒ E virker derfor hudforyngende og forbedrer hudens elasticitet. Behandlingen er særligt god til at afhjælpe mørke rande, slap hud og rynker i øjenomgivelserne.
Takket være denne proces modvirker SKINKÒ E aldringstegn på en naturlig måde.
Er Skinkó e farligt?
Efter behandlingen kan der forekomme blå mærker, hævelse og rødme i området, især ved behandling omkring øjnene. Dette forsvinder dog nogle dage efter behandlingen.
I forbindelse med selve injektionen, kan det i meget sjældne tilfælde ske at der føres bakterier ind under huden, som kan skabe en infektion. Hvis du tidligere har haft herpesudbrud (forkølelsessår) i området, kan nålen fremprovokere en sådan reaktion. Denne reaktion kan forebygges ved brug af fx Aciclovir.
Hvordan skal jeg forberede mig til behandlingen med Skinkó e?
Behandling med SKINKÒ E forløber næsten altid uden komplikationer. Dog vil brug af hovedpinepiller som fx Treo, Magnyl og Ibuprofen samt visse naturpræparater, nedsætte blodets evne til at størkne, og dermed øge risikoen for blå mærker i forbindelse med behandlingen. Det anbefales at undgå disse præparater et par dage inden behandling.
Hvordan foregår behandlingen med Skinkó e?
SKINKÒ E er en injektionsbehandling. Området der skal behandles desinficeres, og med en meget tynd nål injiceres SKINKÒ E i de områder, der ønskes behandlet, hvorefter produktet spreder sig i vævet og arbejder i huden indefra.
Behandlingen udføres som en kur på 3-5 behandlinger, med 2 ugers mellemrum. Hver behandling tager cirka 30 minutter. Herefter anbefaler vi en opfølgende behandling efter ca. 6-8 måneder.
Gør behandlingen med Skinkó e ondt?
Produktet injiceres med en meget tynd kanyle, og behandlingen er derfor ikke forbundet med stor smerte.
Hvordan skal jeg forholde mig efter behandlingen med Skinkó e?
Du skal undgå at berøre det behandlede område i ca. 4 timer efter behandlingen af hensyn til infektionsrisiko. Herefter kan der lægges en let makeup.
Hvordan har jeg det efter behandlingen med Skinkó e
Behandlingen med SKINKÒ E har som regel let til ingen ophelingstid. Du kan dog opleve hævelser, i op til 24 timer, særligt ved behandling af øjenomgivelser. Vi anbefaler at du undgår træning og solbadning indtil hævelsen er forsvundet.
Hvilke områder kan behandles med Skinkó e?
SKINKÒ E kan bruges på alle hudtyper og er især effektivt i ellers vanskelige områder, såsom pande og området omkring øjnene, for at fjerne linjer, slap hud og mørke rande, men SKINKÒ E kan også bruges på hænder, decolltagé, ansigt og på hals.
Er der hindringer for behandlingen?
Man bør ikke injicere SKINKÒ E i områder med infektion, fx aktiv akne (bumser) eller herpes (forkølelsessår). I disse tilfælde bør du afvente, indtil infektionen forsvinder enten spontant eller ved behandling. Vi behandler ligeledes ikke med SKINKÒ E hvis du er gravid eller ammer.
Hvor længe holder Skinkó e?
Afhængigt af kunden og dennes hudkvalitet holder behandlingen i gennemsnit seks måneder. Det opbyggede resultat nedbrydes som aldringsprocessen fortsætter. Resultatets levetid er individuelt og styres af genetik og livsstilsfaktorer.
Forundersøgelse og betænkningstid
Efter du har fået både skriftligt og mundtligt informationen om produktet, skal der minimum gå 2 dage før behandlingen kan finde sted ifølge den nye bekendtgørelse fra Sundhedsstyrelsen.
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf. 70 27 57 57.
Ved eventuelt afbud skal kommende konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 600,- i gebyr.
Vi fremsender kun information vedrørende dit forløb hos AK Nygart til egen læge, efter vi har fået samtykke fra vores patienter.
På vores hjemmeside ligger alle kosmetiske synsrapporter foretaget af Sundhedsstyrelsen.
Rapporterne findes ligeledes på Sundhedsstyrelsens egen hjemmeside.