Skønhedsguiden #7 – Skønhed og at elske sig selv med Gustav Salinas

Udgivet D. 5. marts 2019

Gustav Salinas er en mand der nærmest ikke behøver en introduktion. Vi har fulgt ham i vores fjernsyn og i de kulørte magasiner, når der er blevet skrevet om hans liv, stil og udseende. Men med sådan et liv følger der også kritik og meninger fra folk udefra, der har en holdning til Gustavs udseende. Og de er ikke altid positive.

Gustav Salinas om kritik af ens udseende

Derfor har vi i denne episode af Skønhedsguiden taget en snak med Gustav, om hvordan man håndterer kritik udefra, når andre ikke er enige i ens beslutninger om f.eks. plastikkirurgi.

Som svar på kritik udefra siger Gustav:

”Jeg er af den overbevisning, at hvis man har behov for at chikanere eller kommentere på andre folks udseende, så bundet det i, at man faktisk selv er lidt usikker på sig selv, og fordi man ikke selv elsker sg selv 100%. Og der må jeg bare erkende, at jeg elsker mig selv. Og så siger folk ”Men hvis du virkelig elsker dig selv, så burde du ikke lave noget om på dig.” Og så siger jeg ”Det er ikke dét jeg elsker. Jeg elsker min person, jeg elsker hele min krop, hele min sjæl. Jeg baserer ikke min personlighed på hvordan jeg ser ud.”

Gustav om sit eget skønhedsideal

Gustav fortæller også ærligt om sin egen rejse i forhold til sit eget skønhedsideal, der har ændret sig drastisk fra han første gang var med i Dagens Mand til nu, hvor hans liv handler om sundhed og træning. Det har været hårdt, men han har lært at lytte til sig selv frem for sine kritikere. Og i podcasten deler Gustav blandt andet dette råd: “Jeg tror det er rigtig vigtigt at forstå, at vi mennesker er ikke kommet her på jorden for at leve for andre.”

Hvad synes Gustav om plastikkirurgi?

Når Gustav bliver spurgt om hans holdning til, at nogen får lavet plastikkirurgi svarer han med et eksempel fra sit eget liv: ”Jeg begyndte at få lidt tindinger, og der var jeg sådan lidt … det vil jeg ikke have. Og så er jeg da bare så glad for at vi lever i en verden nu hvor teknologien er kommet så langt frem, at du bare kan gå ind i en klinik, så kan der gå en time, så kan du gå ud, og så har du kraftedme dit hår tilbage! Hvorfor skal jeg rende rundt og være ked af det? Jeg kan jo se på alle mine andre venner, der har fået høje tindinger, at de prøver at skjule det. (…) Hvis der er noget man er utilfreds med som man kan lave om på … Gør det!”

 

Lyt til hele episoden herunder eller på Spotify, Apple Podcast eller der hvor du plejer at høre dine podcastserier:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *