”Hvor store skal mine nye bryster være?”

Udgivet D. 6. november 2017

“Størrelsen er selvfølgelig rigtig vigtig, hvis du overvejer en brystforstørrelse. Men skal jeg give et godt råd, så lad være med at forelske dig i et tal! Og tro mig – det er der rigtigt for din veninde, er måske ikke rigtigt for dig.

Smukke nye bryster handler også om alt muligt andet. Din kropsbygning, brystets nuværende form, dit kirtelvæv, huden omkring brystet og meget mere. Det er alt det, vi ser på og taler om, når du kommer til forundersøgelse. Og det er derfor, forundersøgelsen er så vigtig.”

– Bo Sonnich Rasmussen, speciallæge i plastikkirurgi, AK Nygart

 

“Det er nok det spørgsmål, der fylder mest, når kvinderne kommer til forundersøgelse hos mig. De fleste ønsker sig noget større, der stadig ser naturligt ud. Men så stopper enigheden!

Større kan betyde alt fra 225 ml dråbeformet til 600 ml stort og struttende. Og det er derfor, det er så vigtigt for mig ikke bare at lytte til dig, når du kommer. Men også at forsøge at aflæse de billeder, du har i hovedet.

Hvad betyder større for dig – og hvad er smukt og naturligt?”

– Anders Ulrik, speciallæge i plastikkirurgi, AK Nygart

 

Lyt til episode 2 af Skønhedsguiden om brystimplantater

Vil du vide mere om, hvordan du vælger den rette størrelse på dine brystimplantater? Hør vores podcastepsiode om implantater:

Se før efter billeder af en BFO her.

Læs mere om brystforstørrelse her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *