‘Tanken om, at jeg om nogle timer vågner op med en flad mave – og er genefri – det er sgu for vildt’

Udgivet D. 20. september 2017

Nogle gange tænker man, at et vægttab på hele 76 kg burde udløse en eller anden præmie eller pokal. Det kræver en helt utrolig viljestyrke, og det tager vi virkelig hatten af for. Heldigvis oplever de fleste også en livskvalitet, der vokser for hvert kilo, der gi’r slip.

Men der kan også være en bagside af medaljen, og det er den, det handler om i dag. Siden Camilla Framnes tabte sine 76 kg, har hendes hud været nogle størrelser for stor. Specielt maven kunne bare ikke følge med, da kiloene forsvandt, og det har givet hende store gener.

Specielt har det drillet med huden omkring navlen. Navlen kunne ikke ånde på grund af det maveskind, der hang. Resultat: Infektion efter infektion efter infektion.

Derfor endte Camilla med at ringe til os. Og overskriften herover er taget lige ud af hendes mund kort før, hun lagde sig under kniven. Hun var nervøs. Men hun glædede sig også helt vildt til at slippe af med de gener, hun havde haft i årevis.

Flad mave – hvordan?

Det var vores kirurg Jesper Trillingsgaard, der opererede Camilla, og han fortæller, at der var to ting på spil: Maveskindet, der bare var for stort. Og mavemusklerne, der havde delt sig. Her har Camillas 3 graviditeter højst sandsynligt spillet ind. De lige mavemuskler var simpelthen skredet fra hinanden i en lige linje fra brystben til kønsben.

Når mavemusklerne deler sig, kommer maven til at bule ud, uanset hvor meget man træner almindelige maveøvelser.

Heldigvis kunne Jesper klare begge dele i én operation: Camilla fik fjernet den overskydende hud – og! Hun fik samlet mavemusklerne, så hun igen kan få en stærk bugvæg, der holder maven inde.

Ikke så sært at Camilla glædede sig til at få sin flade mave tilbage!

Her kan læse mere om, hvad operationen går ud på.

Vi kan også hjælpe dig

Er du generet af en mave, der ikke vil makke ret efter vægttab eller graviditet, kan vi også hjælpe dig. Det kan være svært selv at afgøre, hvad årsagerne er, men det kan vi hurtigt undersøge. Og som du sikkert ved – en forundersøgelse er både gratis  og uforpligtende.

Bare book en tid hos Jesper Trillingsgaard eller en af hans kolleger her:

– eller ring til os på 70 27 57 57.

…Bare for en ordens skyld: Du vågner ikke op med en flad mave umiddelbart efter en maveoperation. Der går nogle uger, inden du for alvor kan se resultatet. Men bare rolig, det kommer. Bare se eksemplerne her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *