UNG HUD – HELE LIVET

Udgivet D. 15. januar 2019

Vi lever i en verden, hvor ungdommen hyldes. Et ungt udseende sammenlignes med vitalitet og effektivitet, hvorimod et træt og rynket ansigt signalerer, at du er uoplagt og mindre effektiv.
Flere undersøgelser viser da også, at er du tilfreds med dit udseende, styrker det din selvtillid og du vil  klare dig bedre i tilværelsen - og det er uanset om du er mand eller kvinde. Med Skinbooster kan du hurtigt forvandle huden i dit ansigt.

I dag er det ikke længere tabuiseret at få kosmetiske behandlinger. Der er ingen, der længere smutter ud af bagdøren. Ikke-kirurgiske behandlinger med Botox eller fillers er det nye sort. Det er helt legalt at få mindsket rynker og få fylde i læber og kindben. Flere af vores patienter er åbne om deres behandlinger, som hurtigt kan klares i frokostpausen. Dog ønsker alle, at resultatet skal se naturligt ud.

FÅ VITALITETEN TILBAGE I HUDEN

Nogle af vores patienter kommer til os, fordi de synes, de ser slidte og trætte ud, og at ansigtet har mistet ”gnisten”. Kost, stress, sol, og manglende søvn sætter sine spor i ansigtet, men selv om du passer på dig selv, kan du ikke løbe fra alderens indflydelse.

En ung hud indeholder meget hyaluronsyre, der binder vand i huden og derved får huden til at se vital og frisk ud. Desværre mister huden evnen til at danne hyaluronsyre med alderen, så hudens evne til at binde vand bliver mindre og det resultere i, at huden bliver slap, rynket og kinderne indsunkne. Med andre ord er der tale om statiske rynker, som skyldes tab af elasticitet og volumen i huden.

For at rette op på dette, kan vi behandle med Skinbooster, som er en slags vævsfiller. Restylane er en af de mest brugte fillers og består hovedsaglig af hyaluronsyre, som jo naturligt findes i huden.

HVORDAN VIRKER SKINBOOSTER?

Skinbooster er en tynd filler, der består af det førnævnte hyaluronsyre. Stoffet sprøjtes ind under hudens øverste lag, og giver en effekt ved at binde vand til sig og dermed udvide vævet. På den måde kan Skinbooster udjævne rynker, give fyldigere læber og forme kindben og hage.

Man kan sige, at en Skinbooster-behandling giver huden fugt indefra. Og derfor har behandlingen også så synlige resultater på huden.

HVOR KAN MAN BEHANDLE MED SKINBOOSTER?

Behandlingen bliver hyppigst foretaget i ansigtet, men det er også muligt at behandle både hals, bryst og hænder med Skinbooster for at mindske rynker og fine linjer.

HVOR MEGET KOSTER EN SKINBOOSTER-BEHANDLING?

En enkelt behandling med 1 ml. Skinbooster koster 2.300,- kr. Den efterfølgende behandling med endnu en ml. koster også 2.300,- kr., og den tredje behandling med Skinbooster koster 2.000,- kr.

Læs mere om Skinbooster her.