Zenia fik fedtsuget ridebukselårene

Udgivet D. 16. januar 2020

Hvorfor ønskede du at få en fedtsugning?

Jeg ønskede at få lavet en fedtsugning, fordi jeg længe har været ked af mine fedtdepoter. Især dem på mine yderlår stikker mig i øjnene, da jeg ikke synes det passer sammen med resten af min krop. Jeg har forsøgt at træne dem væk i en del år, men det lykkedes mig ikke rigtig. Det eneste tidspunkt hvor jeg kunne se en forskel, var når jeg kom så lavt ned i fedtprocent, at min overkrop så helt afpillet ud. Den vægt jeg har nu ligger jeg stabilt på, men det betyder også, at mine ridebukselår er der. Så jeg besluttende mig for endelig at få de fedtsuget, så min krop kan se mere harmonisk ud.

LÆS MERE OM FEDTSUGNING HER

Hvad var dine største bekymringer ifht. operationen?

Min største bekymring var,  at jeg ikke ville kunne se en forskel efter fedtsugningen. Nu var jeg endelig nået til at få den her fedtsugning, og det er er rimelig stort skridt for mig, så jeg var ret bange for at dette så heller ikke ville gøre en forskel ligesom med træningen. Men denne bekymring blev heldigvis ikke aktuel.

Hvad var dit indtryk af Anders, din kirurg?

Jeg fik fra første møde til forundersøgelsen er virkelig positivt indtryk af Anders. Han skaber en utrolig tryghed, samtidig med man virkelig kan mærke hvor dygtig han er. At skulle vise sin allerstørste usikkerhed frem til et andet menneske er grænseoverskridende bare at tænke på. Men Anders gjorde, at jeg følte mig i gode hænder. Jeg kunne mærke, at han var der for at hjælpe mig, og at han var professionel. Og så var det pludselig ikke så slemt. Og mit resultat er også bare over al forventning allerede. Så jeg kan kun sige, at Anders er en meget dygtig kirurg.

Hvordan var forløbet? 

Jeg følte mig virkelig i de bedste hænder, lige fra start til slut. Både hos Anders, narkoselægen og de andre i opvågningen, der passede mig før og efter operationen. Jeg var overraskende nok slet ikke nervøs. Måske fordi der var sådan nogle rolige og søde mennesker omkring mig.

Hvad overraskede dig mest ved efter-forløbet dagene og ugerne efter operationen?

Smerterne efterfølgende, og hvor meget væske der kom, var helt klar det der overraskede mig mest. Også selvom jeg var advaret om det inden. Jeg havde jo snakket med Anders om forløbet, og jeg vidste, at jeg ville få væske i kroppen, og at der kunne være smerter. Men jeg var nok uheldig, for jeg var næsten sengeliggende i hvert fald 3 dage, og jeg kunne først gå nogenlunde normalt en uge efter. Jeg fik også meget væske i kroppen, og det var pressede især for knæende, og på lænden. Men her efterfølgende, hvor jeg har det godt igen, så kan jeg kun sige, at det var det hele værd!

Ville du anbefale AK Nygart og selve indgrebet til andre?

Uden tvivl! Det har jeg allerede gjort.

 

SE ZENIAS OPERATION I PLASTIKKONGERNE SÆSON 2

Du kan se Zenias operation i sæson 2 af Plastikkongerne, episode 1