AK Nygart er medstiftere af en ny brancheforening for kosmetiske klinikker

Udgivet D. 9. juni 2021
AK Nygart er med i brancheforeningen for kosmetiske klinikker, BKK

Fredag den 4. juni blev det første store skridt taget i retningen mod at gøre det mere sikkert for danskere at få foretaget kosmetiske behandlinger med filler, botox, laser mm.

Det var nemlig den dag AK Nygart med læge Berit Lavik som repræsentant stiftede Brancheforening for Kosmetiske sundhedsautoriserede klinikker sammen med klinikkerne Cosmo Laser, N’age og DermoCosmetic.

Skal fremme sikkerhed

Formålet med brancheforeningen er at fremme lovgivningen og patientsikkerheden inden for kosmetiske behandlinger, så man som kunde kan føle sig mere tryg. Vi ønsker med foreningen også at arbejde for ordentlige arbejdsforhold i klinikkerne, og at have en fælles stemme i kommunikationen udadtil på branchens vegne.

Som kunde vil en kosmetisk kliniks medlemskab i brancheforeningen være en blåstempling, og betyde at klinikken er et sikkert sted at blive behandlet.

AK Nygart stolt medstifter

Vi er stolte af at være medstiftere og have vores læge Berit Lavik siddende i bestyrelsen af Brancheforening for Kosmetiske sundhedsautoriserede klinikker.

“Jeg er utroligt glad for, at vi med denne nye brancheforening kan samles i branchen og løfte niveauet for kosmetiske behandlinger i Danmark. Det er en game changer for både klinikker og for de danskere der ønsker sikre kosmetiske behandlinger,” fortæller Berit.