Hudforyngelse for rynkede hænderne: Dette kan du gøre

Udgivet D. 2. oktober 2020

Hænder og hals er de to områder på kroppen som mange glemmer i deres jagt på at skjule alderstegn. Men begge dele kan man sagtens behandle.

I dette blogindlæg tager vi fat på hænderne.

Her er en injektionsbehandling, en laser-behandling og en hjemmebehandling du kan bruge for at give dine hænder et mindre rynket og mere ungdommeligt udseende.

Profhilo

Injektionsbehandlingen der fugter huden indefra

Profhilo er en hyaluronsyre-baseret injektionsbehandling, der opstrammer og forebygger slaphed i huden. Produktet har en meget høj koncentration af hyaluronsyre, og produktet er tyndere end den type filler man f.eks. bruger til kindben og læber. Så produktet fordeler sig jævn over det område, det injiceres i. På den måde kan man give huden et fugtboost indefra og dermed få huden på hænderne til at genoprette sin spændstighed og minimere rynkerne.

FØR

EFTER

IPL

Laser-behandlingen der zapper pigmentpletterne væk

Når hudens struktur er behandlet ved hjælp af Profhilo kan vi også behandle eventuelle pigmentpletter på håndryggene. Pigmentpletter opstår typisk med årene.

Med IPL Photorejuvination kan vi behandle pigmentpletterne og dermed give huden på hænderne en mere jævn tone, hvilket også bidrager til et mere ungdommmeligt udtryk. Behandlingen er hurtigt overstået og kræver ingen nedetid efterfølgende. Du skal bare undgå sol på hænderne i tiden op til og efter behandlingen.

FØR

EFTER

AK Hand Creme

Hjemmebehandlingen der fugter huden udefra

Tørrer huden på dine hænder ud, kan den se meget ældre ud end den egentlig er. Og efter din injektions- og laserbehandling er det vigtigt, at du holder huden på hænderne fugtet hjemmefra.

Det kan du eksempelvis gøre med vores håndcreme fra Akademikliniken, AK Hand Creme, som er fugtgivende, nærende og beskyttende. Cremen sørger desuden for at styrke dine negle og neglebånd.

Cremen koster 155 kr. og kan købes i alle vores klinikker.

AK Hand Creme