Be cool – som Camilla Framnes

Udgivet D. 13. juli 2016

Fedtfrysning: Til jer der vil køle lidt ned 

I dag kom Camilla et smut forbi AK Nygart i Århus for at få en fedtfrysning af hendes mormorarme. Fedtfrysning skal jeg nok fortælle mere om senere, men først skal i lige høre om første gang jeg mødte Camilla Framnes.

Nogen af jer kender hende måske fra tv-serien ”De unge mødre”, hvor hun kæmper for at få styr på familieliv, kærlighed, karriere og vægten. Hun klare det faktisk ret godt. Men lad mig nu være ærlig, for da jeg første gang hørte om den unge kendismor og google mig frem til et par Ekstrabladsartikler, sprang mit ellers sjældne fordomsfulde jeg op i mig.

Så mødte jeg Camilla i Ålborg. Hun insisterede på at hente mig og min kone i lufthavnen og køre os til vores hotel. Vi fik os noget af en overraskelse, da den mørkhårede og smilende Camilla trådte ind af døren. Ja, hun fik os nærmest til at falde af stolen med hendes lige-ud-af-posen-attitude. Sådan en attitude, der vidner om, at her er et menneske, der ikke har fået tingene serveret på et sølvfad. Hun var en fighter, det kunne vi mærke med det samme.

Kampen om kroppen

En af hendes store kampe, var og er hendes vægt. Med et vægttab på 76 kilo er hun allerede på vej mod en ny krop, der afspejler den hun er. En stærk ung kvinde på 27 år.

Der er dog ting, man ikke kan træne eller spise sig til. Og derfor kom Camilla til mig for at få hjælp. Først var der brysterne, der hang efter tre graviditeter og et vægttab. Dem fik hun opereret hos AK Nygart i April og resultatet kan du se her

Udover brysterne, så var der bare lige de der mormorarme, der blev, hvor de var lige meget, hvor tunge vægte hun smed rundt med i fitnesscenteret.

I dag blev Camilla så behandlet af Helle Boisen med Coolsculpting – en teknik, der fryser og ødelægger genstridige fedtdepoter. Metoden er gennemtestet og fjerner mellem 20-25% af dit fedtlag uden kirurgi.

Jeg håber inderligt, Camilla når sit mål og opnår den krop hun drømmer om. Hun fortjener det. Det samme håber jeg for dig, der drømmer om at ændre på din krop.

IMG_9883 (1)Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 70275757 og book en tid til en gratis forundersøgelse. Du kan også selv bestille en tid på linket herunder.

De bedste hilsner

Jesper Nygart og AK Nygart-teamet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *