Derfor kan vi finde på at afvise filler-kunder

Udgivet D. 8. december 2021

Det er blevet meget populært at få gjort sine læber større eller fremhævet sine kindben med filler. Men det sker engang imellem, at vi bliver nødt til at afvise en kunde, der ønsker at få lavet filler.

Herunder kan du læse om hvilke årsager der er til at vi engang imellem bliver nødt til at afvise en kunde, der ønsker at få lavet filler:

De 5 grunde til at vi afviser filler-kunder

1. Du bliver usikker eller i tvivl

Hvis du pludselig bliver i tvivl om hvorvidt filler alligevel er noget for dig eller er måske ikke sikker på, at du tør alligevel. Fornemmer vi din tvivl, så kan det ske at vi beder dig om at gå hjem og mærke rigtig godt efter om du virkelig skal have denne behandling. Det er trods alt dit ansigt og udseende, og der skal du være helt sikker inden vi på begynder. På den måde sikrer vi, at du bliver gladest i det lange løb.

2. Du har ikke økonomien lige nu til at opnå det resultat som giver mest mening i forhold til dine ønsker

Her kunne scenariet være følgende: Du vil så gerne have en filler behandling, men har pt. ikke råd til at betale prisen for det antal ml, som giver det resultat du efterspørger. Du vil derfor købe et mindre antal ml. er det vi anbefaler bare for at komme i gang. Her kan vi godt finde på at bede dig vente, spare op og så købe de ml. der skal til. Vores erfaring siger os, at du ikke vil blive tilfreds med kun det halve resultat.

Vi forsøger selvfølelig ikke at sælge dig flere ml. filler end hvad du behøver. Men med vores erfaring ved vi også hvor meget filler der skal til før at dine forventninger bliver indfriet. Alternativt kan du benytte dig af vores lån til skønhedsbehandlinger, hvis du gerne vil i gang alligevel.

3. Du har for meget filler i dit ansigt i forvejen

Hvis du har fået filler-behandlinger af flere gange, og vi vurderer, at der ikke er plads til mere, kan vi finde på at afvise dit ønske om mere filler. De typiske områder er kindben og læber. Hvis der bare fyldes mere og mere i dit ansigt er det hverken forsvarligt eller æstetisk pænt. Vævet kan ikke holde til, at vi bliver ved at fylde i. Vi informerer i disse tilfælde om muligheden for at få det filler opløst du har i forvejen, inden vi fortsætter med yderligere behandlinger. Altså starter vi fra bunden, og hjælper dig til at naturligt, smukt og afbalanceret udseende.

4. Din filler er migreret

Når vi ser migration af filler er der typisk tale om læber. Mange behandlinger med filler uden respekt for vævet ødelægger rent ud sagt vævet i læberne, hvilket medfører, at filleren vandrer udenfor læbekanten, og giver fortykkelse rundt om munden. Her tilbyder vi dig en behandling med hyalase, der fjerner al tidligere filler i læberne, for at starte på ny. Det har vi rigtig gode erfaringer med. Og vi har derudover metoder såsom XO Lips til at genopbygge dine læber med lav risiko for at filleren migrerer igen.

5. Du ønsker et resultat som filler aldrig vil kunne give dig

Det siger lidt sig selv: Med filler kan vi meget, men du må aldrig sidestille det med et kirurgisk indgreb. Her er vi meget ærlige, og bruger god tid på at forventningsafstemme. Når vi ikke til en gensidig enighed, da kan vi se os nødsaget til at afvise dig. Simpelthen fordi vi ikke kan give dig det resultat du ønsker dig blot med en ikke-kirurgisk behandling. Såfremt du ønsker en snak med i kirurg, da kan vi hjælpe dig med booking af en forundersøgelse.

 

Hvorfor er de en god ting, at vi afviser filler-kunder af disse grunde?

Hvis du er en af de kunder som vi desværre må ende med at afvise, må du endelig ikke tage det som et personligt nederlag. Når vi står i en situation, hvor vi er nødsaget til at afvise, så skal du se det som din største sikkerhed. Vi fylder ikke filler i dig bare for at tjene penge. Vi udviser derimod en stor respekt for dit ansigt, din hud og dit væv ved at sige nej og stop. Det er af ren og skær omsorg for dig som menneske.