Er dine ben sommerklar?

Udgivet D. 10. marts 2017

Striber er in i år. Men måske ikke lige den slags striber …

…Måske har du allerede smugkigget på forårsmoden. Sommertoppe, lette kjoler. Ah. Men måske er du også en af dem, der hurtigt hopper over de korte nederdele., fordi … Ja, der er selvfølgelig en grund, og den deler du med rigtig mange andre: Karsprængninger på benene. Et spindelvæv af røde eller blå striber og linjer, som bare bliver lidt værre hvert år. Og som – desværre – tager noget af glæden ved sommersol og bare ben.

Til sommer kan det blive anderledes!

Den gode nyhed er: Karsprængninger er der råd for.

Og den endnu bedre er: Du kan nå det inden sommer.

Nogle karsprængninger kan vi behandle med laser eller højenergilys. Men trykket på benenes kar er noget højere end for eksempel i ansigtet, så ofte skal der lidt mere til. Her anbefaler vi det, der hedder sklerosering (og nej, det er ikke en sygdom). Det er en behandling, der ødelægger karvæggene indefra, så tegningerne forsvinder. Og bare rolig, vi bruger den fineste, tyndeste kanyle, som du næsten ikke kan mærke. Bare se her …

Jamen, hvorfor lige nu?

Efter behandlingen anbefaler vi, at du venter en måneds tid med at kaste dig ud i solen. Derfor er det en rigtig god idé at begynde nu. Man ved jo aldrig, hvornår sommeren falder i år.

Du kan se mere om behandlingen lige her. Du kan også bare ringe til os på 70 27 57 57 og booke en forundersøgelse. Her sætter vi dig ind i forløbet, og du får et godt billede af, hvilket resultat du kan forvente. Og – det er selvfølgelig helt uforpligtende.

PS. Har du karsprængninger i ansigtet, kan vi også behandle dem. Det sker med karlaser eller højenergilys. Og her er det også en god idé at komme i gang, inden du vil ud i solen til sommer. Læs mere lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *