Bryllupsklar? Lign en million på din store dag med disse 4 behandlinger

Udgivet D. 23. februar 2021

Først vil vi gerne sige: Stort tillykke! Vi går ud fra, at du besøger dette blogindlæg, fordi du snart skal giftes.

Vi ved, det er en stor dag, og at du gerne vil ligne den bedste udgave af dig selv, når du skal være i centrum. Derfor har vi samlet 4 populære behandlinger for kvinder, der snart skal giftes.

6 måneder inden brylluppet

Ønsker du glatte ben og armhuler uden skygge under brydekjolen, så skal du i gang med din hårfjerningsbehandling mindst et halvt år inden dit bryllup.

Det kræver 6-10 behandlinger med ca. 8 ugers mellemrum at komme hårvæksten til livs. Men et halvt år inde i forløbet vil du have lange hårfri perioder og nyde godt af behandlingen.

Permanent hårfjerning

Resultat af permanent hårfjerning af armhulen efter 6 behandlinger

3 måneder inden brylluppet

Vil du gerne have, at bryllupskjolen sidder perfekt om din barm, og drømmer du om en stropløs kjole, hvor du ikke behøver at bekymre dig om synlige BH-stopper? Så er et bryllup måske anledningen til at få den brystforstørrende operation, du længe har drømt om.

Efter 6 uger må du smide den støttende BH du får med fra klinikken, og efter cirka 3 måneder er det meste hævelse forsvundet fra brysterne.

Læs mere om brystforstørrelse

Ps. Har du fylde nok i barmen, men ønsker du bare et løft af brysterne? Så kan vi også tilbyde brystløft.

14 dage inden brylluppet

Modsat operationen ovenover er her en behandling du og din kommende mand kan få lavet sammen, hvis I skulle ønske det.

Botulinum Toxin er et stof man har brugt i behandling af rynker i mange år.  Behandlingen tager 15 minutter, og efter 14 dage kan du se den fulde effekt.

Med få stik kan du slippe helt af med linjerne i panden, mellem brynene og rundt om øjnene.

Der er ikke noget at sige til, at det er en af de absolut mest populære kosmetiske behandlinger. Så ønsker du at se friskere og mindre rynket ud på din store dag, kan en lille dosis med Botulinum Toxin gøre tricket.

Læs mere om botox

1 uge inden brylluppet

Ønsker du en smuk glød i huden på bryllupsdagen (og især også på billederne), så kan en hudforyngelse med vores 1940 Frax-laser gøre underværker. Fordelen ved 1940-håndtaget til vores Frax er, at vi kan behandle den yderste del af huden, og denne type Frax-laser er dermed god til fine linjer, kreppet hud og manglende glød.

Læs mere om hudforyngelse med laser

Rikke og Morten fik en makeover inden deres bryllup, som du kan se og læse meget mere om herunder.

Brud og brudgom får lavet en makeover med behandlinger inden deres bryllup