Rikke og Morten fik bryllupsmakeover: “Jeg følte mig smukkere end nogensinde.”

Udgivet D. 12. januar 2023

Rikke og Morten til deres bryllup

Brud og brudgom får lavet en makeover med behandlinger inden deres bryllup

Hvorfor ønskede I at få en makeover inden jeres bryllup?

 Rikke: “Fordi den dag kun kommer én gang i vores liv, og jeg ønskede at stå som den absolut bedste udgave af mig som, som overhovedet muligt. Derudover, bliver jeg 40 år om halvanden måned, og i dén forbindelse havde jeg (uanset bryllup) gjort mig nogle tanker ift at vil begynde på behandlinger for at gøre noget godt for mig selv og min hud, således at når jeg bliver 50 år, ikke ligner en på 60. Jeg har intet imod at ældes, men jeg ønsker at ældes med ynde.”

Morten: “Jeg ønskede en makeover jeg for at se bedst muligt ud til den store dag.”

 

Hvad var jeres ønsker ifht. makeoveren inden brylluppet?

Morten: “Jeg ønskede at få et friskt og samtidig naturligt look, så jeg kunne lige mig selv i den bedste udgave til brylluppet.”

Rikke: “Mit store ønske var at give min hud mere glød og ensartethed. At jeg så sund ud istedet for grå og trist. Min hud trængte til et boost. Derudover ønskede jeg at udglatte huden. Særligt bekymringsrynken og panden.”

Brudens behandlinger

Gommens behandlinger

Rikke og Morten til deres bryllup

Brud og brudgom får lavet en makeover med behandlinger inden deres bryllup

Hvad synes I om de behandlinger I fik foretaget?

Rikke: “Jeg synes at alle de behandlinger jeg har fået, har været medvirkende til at jeg på min bryllupsdag, følte mig smukkere end nogensinde.”

Morten: “Jeg er utrolig glad for de resultater der er skabt. Særligt Kleresca som har givet min hud en virkelig flot glød.”

 

Hvordan var det at få behandlingerne hos vores kosmetiske sygeplejerske Anne Millner?

Rikke: “Anne har været så sød! Hun har aflæst mig fra første sekund. Jeg ønskede et meget naturligt resultat, og det har hun i den grad opfyldt. Anne er meget professionel, og meget dygtig.”

Morten: “Anne er super sød, lytter til de ting jeg ønsker og som vi efterfølgende har aftalt.”

 

Hvad synes I om resultatet af jeres bryllupsmakeover?

Morten: “Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Det har opfyldt mine ønsker til fulde. Jeg synes det er tydeligt på billeder hvad det har gjort for min hud. Det har uden tvivl åbnet mine øjne mere end før ifht. hvad det vil sige at tage sig godt af sin hud.”

Rikke: “Jeg elsker resultatet af alle de behandlinger Anne har lavet på mig. Ingen kan se hvad jeg har fået lavet, men alle kommenterer på at jeg ser godt ud. Så, det må betyde de ikke se noget specifikt, og ikke kan sætte en finger på hvorfor, men “bare” se at jeg ser godt ud. Så er missionen ved udført vil jeg sige.”

 

 Er der noget ved forløbet/behandlingerne der har overrasket jer?

Morten: “Det har overrasket mig at jeg blev overtalt til at prøve botox – og at jeg endte med at kunne lide det. Først var jeg ikke umiddelbart fan af det, men jeg må sige at det i min pande virkelig ses hvordan huden er blevet mere jævn. Igen, et meget pænt og naturligt resultat som Anne har skabt, trods mine fordomme forinden.”

Rikke: “Det har overrasket mig hvor lidt der skal til for at gøre en kæmpe forskel. F.eks med filler i mine læber, kindben og kæbelinje. Det er lavet med så lidt at det stort set ikke kan ses, men når jeg ser mine før-billeder synes jeg det er tydeligt. Så alle de få fordomme jeg havde om filler inden forløbet er manet fuldstændig til jorden fordi Anne har været så dygtig til sit arbejde. Man kan tydeligvis godt få pænere læber med mere fylde uden at behøve at ligne en plastikdronning på lang afstand.

Derudover kendte jeg intet til Kleresca-behandlinger inden jeg startede mine behandlinger, men de har virkelig gjort underværker, og dem har jeg uden tvivl tænkt mig at gentage årligt fremadrettet.”

Rikke og Morten til deres bryllup

Par får lavet en makeover med behandlinger inden deres bryllup