Facelift: Genvind dit ungdommelige udseendet med et løft

Udgivet D. 22. januar 2024

Hvad er et facelift?

Et facelift, også kaldet “ansigtsløft” på dansk, er en kirurgisk procedure designet til at forynge ansigtet ved at løfte og opstramme huden i ansigtet, særligt fokuseret på den nederste del af ansigtet omkring kæbelinjen. Ved at stramme huden og fjerne overskydende væv, giver et facelift et glattere, mere ungdommeligt udtryk. Denne operation er ideel til at tackle løs hud, “jowls” og andre aldersrelaterede ændringer i ansigtet.

Hos AK Nygart er tilgangen til et facelift at det skal se naturligt ud, dvs. at du kommer til at ligne dig selv i en friskere og yngre udgave.

Hvem er egnet til et facelift?

Ideelle kandidater til et facelift er mænd og kvinder, der ønsker at forbedre udseendet af deres ansigt, og har realistiske forventninger til resultaterne.

Generelt er kandidater til facelift personer over 40 år, som oplever synlige tegn på ældning, såsom slap hud og dybe folder, særligt omkring kæbelinje og mund. Du har måske tidligere prøvet filler og andre opstrammende ikke-kirurgiske behandlinger til at løfte ansigtet uden kirurgi, men oplever at dette ikke længere er nok.

Det er også vigtigt, at du har et generelt godt helbred, er ikke-rygere, og har en stabil vægt, da disse faktorer bidrager til et langvarigt, sikkert resultat.

Hvordan foregår et facelift?

Et facelift hos AK Nygart begynder med en grundig konsultation, hvor kundens behov og forventninger diskuteres. Under selve operationen foretages snit typisk langs hårlinjen og omkring ørerne for at minimere synligheden af arrene. Kirurgen vil derefter omstrukturere det underliggende væv, fjerne overskydende hud og stramme resterende hud for at skabe et mere ungdommeligt udseende. Operationen varer ofte flere timer, og selvom de fleste kunder har det godt efter deres facelift kan man forvente hævelse, blå mærker og nedetid på nogle uger.

Hvad koster et facelift?

Prisen for et facelift varierer afhængigt af operationens kompleksitet og eventuelle yderligere behandlinger. Hos AK Nygart vil vi under konsultationen give dig et tilbud på hvad lige netop din operation til opstramning af ansigtet vil koste. Vi forstår, at et facelift er en investering i din personlige velvære og selvtillid, og vores team er her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse og værdi for dine penge.


Er du interesseret i at lære mere om, hvordan et facelift kan forvandle din naturlige skønhed?

Besøg vores online booking for at planlægge din personlige konsultation. Vores team af erfarne specialister ser frem til at hjælpe dig med at opnå dine mål.