Virker fedtfrysning? Er det fup eller fantastisk?

Udgivet D. 6. juni 2022

Fedtdepoter ér stædige.

Men der er én ting, de ikke tåler!

Kan man træne topmaven væk? Dansehåndtaget? Ridebukselåret? Eller den ekstra hage? Hvis du har prøvet, kender du sikkert svaret: Vi har de fedtceller, vi har – og vi kan godt få dem til at fylde mindre, når vi taber os. Men cellerne, de er der altid, klar til at bygge fedtdepoterne op igen. Lige der, hvor de IKKE skal.

Men hvad kan du så gøre, hvis du ikke er klar til kniv og kirurgi? Måske har du hørt om fedtfrysning, men hvad er det lige, det betyder? Lad os tage et faktatjek!

Hvad kan jeres maskine, som de andre maskiner ikke kan?

CoolSculpting er den eneste fedtfrysningsmaskine der er FDA godkendt i verden (godkendt af de amerikanske mundigheder). Coolsculpting er baseret på over 70 publicerede studier. Udover det, så har Coolsculpting som de eneste patent på en teknologi, der beskytter mod forfrysninger.

Hvordan virker fedtfrysning?

Fedtfrysning er en ikke-kirurgisk fedtreducerende behandling. Fedtfrysning virker ved at benytte kontrolleret afkøling af fedtdepoterne. Med den teknik kan vi fjerne det genstridige fedt, som er vanskeligt at slippe af med selv med diæt og motion

Coolsculpting leverer præcist kontrolleret afkøling målrettet mod fedtcellerne under huden. De fedtceller vi behandler bliver krystalliseret (frosset), hvorved de ødelægges gradvist og bliver udskilt via kroppens naturlige udskillelsesproces.

Før

Coolsculpting mave resultat før

Efter

Coolsculpting mave resultat efter

Før

Fedtfrysning af hage_foer

Efter

Fedtfrysning af hage_efter

Kan jeg få forfrysninger?

Nedkølingen sker med en patenteret teknologi, der beskytter mod forfrysninger. Vi har behandlet med Coolsculpting siden 2012 – med flotte resultater og ingen forfrysninger.

Hvor meget fedt forsvinder, og hvor mange behandlinger skal jeg have?

Med fedtfrysning kan vi fjerne 20-25 % af dit fedtlag med bare én behandling. Nogle kan nøjes med den ene behandling, hvor andre skal have endnu en behandling i området for at opnå det ønskede resultat. Til en gratis og uforpligtende forundersøgelse, gennemgår behandleren hele processen med dig, hvor i sammen finder frem til den perfekte behandling for dig. Hvad sker der med hud, muskler, blodkar og nerver?

Hvad sker der med hud, muskler, blodkar og nerver?

Nedkølingen påvirker kun fedtcellerne, der bliver nedbrudt og udskilt i op til 16 uger efter behandlingen. Du kan dog opleve lidt rødmen og ømhed i timerne efter behandlingen.

Kommer fedtcellerne tilbage?

Nej. Det geniale ved fedtfrysningen er, at når fedtcellerne er væk – så bliver de væk. Du kan stadig tage på, hvis du kaster dig over de store isvafler i sommer, i det fedtlag der er tilbage.

Hvor sidder mine stædige fedtdepoter?

Fedtet sætter sig forskelligt på os, men hvis du er normalvægtig og har genstridige områder som du ikke kan komme af med, så kan en fedtfrysning gøre det for dig. Muligheder for behandlingen er mange, lad os svare på alle dine spørgsmål til en forundersøgelse. Til forundersøgelsen tjekker vi, at dine fedtdepoter egner sig til fedtfrysning. Vi fortæller også, hvilket resultat du kan forvente. Og du får svar på alle de spørgsmål, du har om fedtfrysning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *