Ønsker du også at komme af med genstridige fedtdepoter? Prøv Coolsculpting ligesom Mia

Udgivet D. 20. april 2023

Coolsculpting er en skånsom og effektiv fedtfrysningsmetode, som får bugt med de genstridige fedtdepoter, der ellers er helt umuligt at skille sig af med på egen hånd. Det er et ikke-kirurgisk indgreb, hvor du ingen ar får. Du kan forvente en fedtreduktion op til 20-25 % af fedtlaget pr. behandling. Vi har talt med en af vores Coolsculpting-kunder, Mia (35 år), som fortæller om sin oplevelse med behandlingen.

Hvorfor fik du lavet en Coolsculpting-behandling?

Mia: ”Jeg ønskede mig en Coolsculpting-behandling, fordi der jo altid vil være de her genstridige fedtdepoter, som man simpelthen ikke kan slippe af med uanset, hvordan man spiser, eller hvor man træner. Og det kan jo være forskelligt fra person til person, hvor de sidder på kroppen. Mit problemområde, så at sige, var den nedre maveregion. Så derfor valgte jeg at få en Coolsculpting-behandling”.

Hvordan føltes det at få en Coolsculpting-behandling?

Mia: ”Da jeg fik lavet behandlingen, fik jeg først sat nogle sugekopper på. Og de kildede bare lidt mest af alt. Så kunne man mærke, at det blev koldere og koldere, også mistede man faktisk bare følelsen, så jeg mærkede ikke så meget. Jeg synes, det føles helt fint at få lavet behandlingen. Jeg synes ikke, at det virkede generende, eller at det gjorde ondt. Det var faktisk en rigtig god oplevelse. Efter behandlingen der var det selvfølgelig lidt ømt i området, men slet ikke noget som jeg var generet af, og jeg kunne fortsætte min dagligdag, som den nu var”.

Hvad synes du om det endelige resultat?

Mia: ”Altså her 12 uger efter, at jeg har fået min Coolsculpting-behandling, kan jeg helt klart godt se, at der er en forskel. Man skal bare være bevidst om, at det ikke er et resultat, som man oplever fra den ene dag til den anden. Jeg er rigtig glad for min behandling her hos AK Nygart, og det er helt sikkert, noget jeg vil få lavet en anden gang, og det er også noget, som jeg vil anbefale til mine venner og mine veninder”.

Optegning til Coolsculpting fedtfrysning af delle på maven

Vidste du, at …?

  • Coolsculpting er en permanent behandling.
  • Det nedkølede fedt forsvinder gennem immunforsvaret, og det omfordeles ikke til resten af kroppen.
  • Vores Coolsculpting arbejder med en lavere temperatur på minus 11 grader. Det adskiller os fra andre fedtfrysningsbehandlinger på markedet.
  • De ekstra kolde temperaturer, som vi arbejder med, gør behandlingen mere effektiv, og det resulterer i en kortere behandlingstid.
  • Vi kan garantere en sikker behandling uden forfrysninger af huden, fordi vores Coolsculpting har er indbygget Freeze Detect®-system.

Under din Coolsculpting-behandling, som tager 30-60 min, kan du læse i en bog eller arbejde på din computer. Når du får en Coolsculpting-behandling, skal du ikke bekymre dig om nedetid, og du kan uhindret fortsætte dagen, lige som du ønsker det.

Du er mere end velkommen til at ringe til os eller booke en forpligtende samtale med en af vores dygtige sygeplejersker, som vil finde den optimale løsning for dig.