Lea Voisin efter brystforstørrelse: “Det er en helt perfekt størrelse til min krop”

Udgivet D. 4. oktober 2023

Der er nu gået en uge siden influencer Lea Voisin fik lavet en brystforstørrelse hos AK Nygart.

Lea blev opereret den 27. september af kirurg Anders Ulrik. Her fik hun lavet en brystforstørrelse med anatomiske implantater af to forskellige størrelser for at rette op på asymmetri.

Her en uge efter operationen har vi talt med Lea, og spurgt hende om hvordan hun oplevede operationsdagen, og om hvordan første uge efter operationen er gået.

Til sidst kan du læse om hvordan Lea ser sine bryster 3 måneder efter operationen.

Hvordan havde du det op til operationen?Lea: “Op til operationen var jeg rigtig spændt! Jeg glædede mig, og var også en smule nervøs. Mest af alt føltes det som da man var barn og ventede på det blev juleaften.” Hvordan oplevede du operationsdagen? Lea: “Selve operationsdagen gik rigtig godt! Jeg følte mig taget godt imod af AK Nygarts personale, jeg blev velinformeret, og følte mig generelt accepteret. Det føltes lidt som om personalet delte min glæde til hvad der skulle til at ske, og det gjorde, at jeg jeg følte mig forstået i valget om at få en brystforstørrende operation.”

Hvordan havde du det lige efter operationen?Lea: “Det første jeg husker efter at vågne op fra narkosen, er igen en følelse af glæde. Jeg ender faktisk med at fælde et par tårer, da følelserne er så overvældende. Fysisk havde jeg det slet ikke dårligt heller, jeg var mest af alt sulten og klar på at komme hjem med mine nye bryster.”

Hvordan er den første uge efter operationen gået? Er der noget der har overrasket dig?Lea: “Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har haft ondt i den første uge. Men det har helt klart været det værd. Jeg har været meget hjemme, men har også fokuseret på at komme ud og gå nogle ture, for at holde min krop i gang. Noget som har overasket mig er, at man tydelig kan mærke forskel fra dag til dag i forhold til funktionsniveau, energi og smerteniveau – altså jeg har oplevet, at jeg kan mere og mere hver dag.”Hvad er din reaktion, når du ser dine bryster her en uge efter operationen?Lea: “Når jeg ser mine bryster i spejlet nu tænker jeg iiiiiih jeg er glad! Selvom de selvfølelig stadig er  hævet og ømme, så syntes jeg det er en helt perfekt størrelse til min krop. Derudover er jeg vildt imponeret over symmetrien der er kommet – der var lidt forskel på dem forinden, men dette er der nu blevet rette helt op på, da Anders lagde forskellige størrelser implantater ind.”

Drømmer du om en brystforstørrelse ligesom Lea?

Så bestil en uforpligtende forundersøgelse hos en af vores kirurger i København eller Århus.

Forundersøgelsen koster 600 kr., og du får herefter et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan hjælpe dig.

Efter sin brystforstørrelse har Lea Voisin været i Sydney for at surfe. Der blev både prøvet nyt tøj og nye bikinier, som sidder helt anderledes på kroppen efter Leas brystforstørrelse:

“At skulle tage en bikini på for første gang efter operationen har været en helt vild oplevelse. Det lyder mærkeligt, men jeg har lige pludselig lyst til at vise mig mere frem og jeg føler mig så lækker! Det er bare et kæmpe selvtillids boost at få en bikini på nu, det er helt vildt ❤️”

Lea Voisin prøver en grøn kjole på i et prøverum efter sin brystforstørrende operation

Leas afsluttende kontrol

Tre måneder efter operationen var Lea Voisin til sin afsluttende kontrol hos Anders. Her vurderer Anders det endelige resultat, og tager efter-billeder af Lea.

“Når jeg ser mine bryster nu og og kigger mig selv i spejlet kan jeg ikke blive andet end glad. Jeg syntes de er så flotte og de passer så godt til min krop. Jeg har allerede vænnet mig meget til dem for nu er de bare en del af mig!” fortæller Lea om resultatet af sin brystforstørrelse.