Ida Sofie fik en BFO, og blev gravid 5 måneder efter: “Mine bryster sidder stadig rigtig flot”

Udgivet D. 3. maj 2023

I dette blogindlæg deler Ida Sofie sin personlige oplevelse med at få en brystforstørrelse og blive gravid fem måneder senere. Hun fortæller om sine erfaringer med amning og hvordan hendes bryster sidder efter fødslen, selv med implantater.

Brystforstørrelse før og efter graviditet

Hvad var dine overvejelser omkring graviditet og amning inden du fik lavet dine bryster?

Ida Sofie: “Jeg vidste godt da jeg fik lavet bryster at jeg gerne ville have børn inden for nærmeste fremtid. Men jeg ville heller ikke gå på kompromis hvis der nu alligevel gik længe før jeg blev gravid. Derfor ville jeg gerne nyde mine bryster i en ung alder stadig. Jeg har også altid haft et ønske om at amme, og vidste selvfølgelig godt der kunne være en risiko for det ikke kunne lade sig gøre ved et indgreb inden. Men der kan være mange årsager til man ikke kan amme, og jeg læste mig frem til at implantater hvor de er indsat via brystfolden ikke skulle være et problem. Så hvis mine bryster ikke skulle være pæne efter graviditet og amning når jeg har fået de børn jeg vil, så vil jeg helt sikkert kontakte Bo og høre hvad der kan gøres, men for nu er jeg stadig glad og tilfreds ❤️

Hvordan oplever du det er at amme med brystimplantater? Har de voldt dig nogen problemer?

Ida Sofie: “Nu har jeg aldrig ammet uden implantater, men min amning har gået godt fra start og implantaterne har aldrig været et problem for mig hverken under graviditeten eller amningen.”

Var du nervøs for at dine bryster skulle ændre sig i forbindelse med din graviditet og amning?

Ida Sofie: “Jeg var enormt nervøs for at de ville ændre sig under graviditet og amning i og med mine bryster kun var 5 måneder gamle da jeg blev gravid. Det fyldte rigtig meget hos mig nu hvor jeg lige havde fået mine drømmebryster.

Mine bryster har ændret sig, men ikke til et grimt resultat. De har været spændt meget op da mælken er løbet til og jeg har fået en smule strækmærker på mine bryster. Men ikke noget der springer i øjnene. Mine bryster er bare blevet mere naturlige og se på end før graviditeten hvor de jo også stadig var meget nye.”

Vil du vide mere om BFO, graviditet og amning?

Så kan du med fordel klikke på linket herunder, og læse vores blogindlæg om hvordan du bedst forholder dig, hvis du drømmer om nye bryster og baby på samme tid.