Trine fik lavet bryster for 13 år siden: “Resultatet er stadig helt perfekt!”

Udgivet D. 10. august 2023

En brystforstørrelse kan være en livsændrende beslutning for mange kvinder, der ønsker at opnå mere fylde i brysterne. Men et spørgsmål der ofte går igen hos kvinder der overvejer en brystforstørrelse er dette:

Hvor lang tid kan jeg forvente, at resultatet holder?

Vi har tidligere skrevet om udskiftning og holdbarheden af brystimplantater.

Men så hørte vi fra en tidligere kunde ved navn Trine, der fik foretaget en brystforstørrelse med Mentor-implantater hos AK Nygart for hele 13 år siden.

Læs vores interview med Trine, og blive klogere på hvordan holdbarheden af brystimplantater kan føles og se ud mange år efter operationen:

Hvorfor valgte du at få lavet dine bryster?

Trine ‍♀️: “Jeg drømte om at få en større og mere fyldig barm, da jeg er en høj pige med brede hofter. Mit valg af implantater faldt på 400 ml. medium profil i skærefast silikone fra Mentor. Min figur kunne godt bære det. Til min kontrol efter brystforstørrelsen blev jeg faktisk målt til at være 1 cm fra at have fået timeglas figur. Så det var fornuftigt at lytte til den søde kirurg der guidede mig gennem alle de mange muligheder.”

Hvordan er dit resultat her 13 år efter?

Trine ‍♀️: “Jeg synes jo mine bryster er flotte. Jeg er så glad for resultatet, som stadig er helt perfekt. Jeg har en ret stor barm, men det var jo også det jeg ønskede mig. Jeg glemmer ofte hvor længe implantaterne har siddet der. De er jo blevet en del af mig, og jeg mærker ikke rigtig til dem.”

Har dine bryster ændret sig i løbet af de 13 år?

Trine ‍♀️: “Min krop har ændret sig en del. Jeg har været tyndere og tykkere gennem årene. Men brysterne er fulgt med, uden at det har ændret deres udseende mere end et par naturlige bryster ville. De er blevet ældre sammen med mig, men uden at miste deres fylde.”

Overvejer du at få udskiftet dine implantater?

Trine ‍♀️: “Ja, det gør jeg. Hvis der pludselig mod al forventning skulle ske noget med deres placering eller lignende. Ellers så synes jeg faktisk, jeg er blevet vejledt så godt i første omgang, at der ikke er nogen grund til det. De er stadig lige som jeg vil have dem, selv 13 år efter operationen.”

Overvejer du en brystforstørrelse?

Trines spændende historie illustrerer, hvordan brystimplantater kan have en lang holdbarhed, samtidig med at de tilpasser sig kroppens naturlige ændringer over tid.

Overvejer du en brystforstørrelse? Så anbefaler vi dig at booke en forundersøgelse.

Vores erfarne kirurger står klar til at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger, der kan give dig dit ønskede resultat.

Plastikkirurger hos AK Nygart - Jesper Trillingsgaard, Anders Ulrik, Bo Sonnich Rasmussen, Jakob Astrup og Jacob Juel