Skal dine implantater udskiftes?

Udgivet D. 14. april 2016

Er dine bryster ikke længere flotte og faste som efter du fik dem opereret, så overvej om det er på tide at få udskiftet implantaterne.

Almindeligvis vil en brystoperation med implantater holde i rigtig mange år, men har du over 10 år gamle implantater med flydende silikone eller saltvand, anbefales det at få dem udskiftet.

Derfor bør du udskifte dine implantater

Der er forskellige årsager til, at brystimplantater en gang imellem skal udskiftes. Brystimplantater findes i flere materialer og det er kun de skærefaste implantater som vi bruger hos AK Nygart, der ikke rutinemæssigt behøver at blive udskiftet. Derimod anbefales det at udskifte implantater med flydende silikone og saltvand efter 10 år, men det kan også komme på tale tidligere.
Du kan desværre være en af de uheldige, der må udskifte implantaterne på grund af kapseldannelse, eller blandt de 1-2 %, der inden for 10 år, har fået ruptur (bristning) af implantatet.

Lyt til vores podcast om udskiftning:

Kroppen ændrer sig 

Var du ung da du fik indopereret dine implantater, er det helt naturligt, at dine bryster ændrer form med alderen. Det kan også være, at dit bryst har ændret udseende efter vægtsvingninger, graviditet og amning, så du nu ønsker at forbedre udseendet. Eller du af kosmetiske grunde gerne vil have ændret på størrelse eller formen på dine bryster. Uanset årsag, kan vi hjælpe dig.

> Læs om udskiftning af implantater

Før udskiftning

Efter udskiftning

Måske skal brysterne også løftes?

Med alderen bliver brystvævet mere slapt og det kan betyde, at dine bryster begynder at hænge og ikke længere er faste i formen som dengang du blev opereret. Er det tilfældet, anbefales et brystløft kombineret med udskiftningen af implantaterne, for at opnå et flot resultat.

> Læs mere om brystløft

Hos AK Nygart er vi eksperter i kosmetisk brystkirurgi og vores dygtige plastikkirurger har stor erfaring med udskiftning af implantater. Bestil en forundersøgelse herunder, og og tal med en af vores eksperter om dine ønsker.