Lea Voisin skal have en brystforstørrelse hos AK Nygart

Udgivet D. 18. september 2023

“Som ansat på en Brystkirurgisk afdeling, ved jeg hvor stor betydning bryster kan have, og det gælder selvfølgelig også for mig selv.”

Sådan fortæller Léa i sit opslag på Instagram, hvor hun annoncerer for sine følgere, at hun skal have lavet en brystforstørrelse hos AK Nygart.

Og for Léa, der dagligt arbejder med bryster i form af sit arbejde som sygeplejerske på en brystkirurgisk afdeling, er beslutningen bestemt ikke kommet over night: “I mange år har jeg tænkt over, om jeg en dag skulle få lavet en brystforstørrende operation og besluttede for et par år siden, at det skulle jeg!”

Brystforstørrelse med anatomiske implantater

Influencer Léa P. Voisin skal have lavet en brystforstørrende operation med anatomiske Mentor-implantater. De anatomiske implantater valgte Léa fordi de ville give hendes bryster en form, som ligner et naturligt bryst.

Anatomiske implantater er et populært valg til slanke kvinder, der ikke har så meget brystvæv selv, og ønsker et naturligt look på deres brystforstørrelse.

“Jeg har allerede været til min første forundersøgelse hos @aknygart , hvor jeg har fået en rigtig god vejledning af kirurgen Anders. Jeg glæder mig enormt meget, og kan ikke lade være med at smile,” fortæller Léa om sin oplevelse hos plastikkirurg Anders Ulrik, der den 27. september skal operere hende.

Drømmer du ligesom Léa om en brystforstørrelse med implantater? Du er velkommen til at booke en uforpligtende forundersøgelse hos en af vores kirurger i København eller Århus.

Har du spørgsmål om brystforstørrelser eller andet er du også meget velkommen til at sende os en besked via vores kontaktformular herunder:

    *Du kan vedhæfte filer af typerne jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx og odt i op til 5mb.