Sofie fik opereret sin næseskillevæg: “Den er blevet lige som jeg havde ønsket.”

Udgivet D. 20. februar 2024

“Min næse har været skæv så længe jeg kan huske, så jeg ønskede at få en lige næse.”

Sådan fortæller vores kunde Sofie, der efter lang tids overvejelse besluttede at få foretaget en næseoperation, også kaldet en rhinoplastik hos vores kirurg Jakob Astrup.

“Det er noget der har påvirket mig meget, så nu var tiden inde til at være noget ved det.”

Om sit valg af klinik fortæller Sofie:

“Jeg kendte AK Nygart i forvejen, og jeg havde kun hørt godt om dem. Derfor faldt mit valg på dem og kirurg Jakob Astrup.”

Hvordan var din oplevelse på operationsdagen?

“Efter at have besluttet mig for at få en næseoperation hos kirurg Jakob Astrup på AK Nygart, havde jeg en super god oplevelse på selve operationsdagen. Alle var søde og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet,” fortæller Sofie, der havde stor glæde af vores app, hvor hun fik vejledning til hele efterforløbet med AK Aftercare.

Hvordan har du haft det efter operationen?

En generel antagelse ved næseoperationer er, at man har meget ondt efterfølgende. Men dette er faktisk sjældent tilfældet. Hos AK Nygart oplever vi, at vores kunder hurtigt er friske efter operationen, og ikke bemærker de store smerter efterfølgende.

“Jeg var allerede frisk dagen efter operationen, og følte mig på ingen måde hæmmet. Hævelsen og de blå mærker var helt væk efter små to uger.,” fortæller Sofie, om den første tid efter næseoperationen.

Hvad var dine følelser, da du første gang så din næse til kontrollen?

Efter 10-14 dage kommer vores kunder ind til den første kontrol, hvor en sygeplejerske fjerner skinnen og tamponerne i næsen, samt tjekker at alt ser ud som det skal. Det er også her vores kunder første gang ser deres nye næse efter operationen. Det første syn kan godt være ret følelsesladet. Om sin første kontrol fortæller Sofie følgende:

“Jeg blev rigtig glad da jeg så min næse for første gang. Det var dejligt at få skinnen af og se resultatet. Dog kunne man godt se den var lidt hævet.”

Næsen kan være hævet i op til 6-12 måneder efter operationen, så en næseoperation kræver en god portion tålmodighed.

Hvordan har du oplevelse været med AK Aftercare i appen?

Tryghed efter et indgreb er meget vigtigt for os hos AK Nygart. Så vi har udviklet en app, der hjælper vores kunder i hele efterforløbet efter deres operation: fra operationsdagen og indtil den afsluttende kontrol. Vi spurgte Sofie om hvordan det har været at bruge appen efter sin næseoperation:

“AK Nygarts Aftercare app fungerer super godt! Det er dejligt at få påmindelser om hvad man må og hvornår man må det. Så slipper man for at skulle undersøge det selv.”

Hvordan har du det med dit resultat indtil videre?

Efter en næseoperation kan der gå op til et år før al hævelse er væk, og det endelig resultat viser sig. Men for nogen er resultatet umiddelbart efter operationen nok til at gøre dem lykkelige. Kort tid efter operationen spurgte vi Sofe om hendes første tanker om resultatet:

“Jeg er simpelthen så glad for resultatet allerede her 3 uger efter operationen. Hævelsen er faldet meget, og den er blevet lige som jeg havde ønsket. Jeg kunne ikke være gladere.”

Resultat efter operation af skæv næseskillevæg