Motiva vs. Mentor

Hos AK Nygart benytter vi os kun af de bedste produkter på markedet. Vi har Mentor og Motiva implantater i vores sortiment, men hvad er egentlig forskellen? Læs med her!

Motiva implantater

Motiva brystimplantater er et nyere implantatbrand der har været på markedet siden 2010. Der er over 400.000 kvinder der har Motiva implantater på verdensplan.  Implantaterne har en glattere overflade. Motiva implantater er runde og har en mere ”ægte” konsistens. På trods af at de er runde kan ergonomix implantater give et mere naturligt look. Du kan få Motiva implantater i størrelser fra 100cc til 1050cc.

Motiva implantater kan indsættes via brystfolden, brystvorten eller armhulen. Med implantatet kan man som det eneste sted i Danmark opnå den nye teknik, ”Minimal Scar” på nogle patienter. Med denne teknik kan man ved brug af specielt udstyr få mindre ar ved en brystforstørrelse end man ellers ville få, helt ned til +/- 3cm. Spørg din kirurg om du er kandidat til minimal scaring.

Motiva har som de eneste implantater i verden en chip i hvert implantat, så hvis du ønsker udskiftning eller fjernelse en dag, vil man altid kunne finde ud af størrelse og type af implantat, hvilken kirurg der har opereret, dato og hvor du er blevet opereret, ved at scanne brystet med en læser.

Motiva implantater er CE godkendte og i gang med FDA godkendelse.  Implantaterne har livsvarig garanti ved lækage (dvs de erstatter selve implantatet) og giver de første 10 års erstatning af implantater ved kapselgrad 3 & 4, men ikke af operationsomkostninger. De har en ruptur rate på 0.1%.

De er 100% silikonefyldte, hvilket betyder at der er mindre tendens til ripling, dvs folddannelse under huden. Der er 1-2% risiko for kapseldannelse ved implantaterne.

Mentor implantater

Mentor brystimplantater er en del af Johnson & Johnson familien. CPG og Siltex implantater blev introduceret i 2001, og er sidenhen blevet brugt i over 100 lande. Mentor fås som teksturerede og glatte brystimplantater samt runde eller anatomiske brystimplantater (dråbeformede). Ved Mentor implantater kan man opereres via brystfolden, brystvorten eller armhulen. Arrene er normalt i størrelsen 4,5-5cm.

Du kan få implantaterne med forskellige bløde og skærefaste geltyper. Hos AK Nygart bruger vi skærefaste Mentor implantater. Mentors størrelser fås til kvinder i størrelse fra 100cc til 800cc. Mentor er CE og FDA godkendte implantater. Implantaterne har livsvarig garanti ved lækage (dvs de erstatter selve implantatet) og giver et tilskud til operationen ved lækage indenfor 10 år. De har ligeledes livslang erstatning af implantatet ved kapselgrad 3 & 4, men ikke af operationsomkostninger.

Implantaterne har en ruptur rate på 1-2%. Implantaterne er 85% silikonefyldte, hvilket kan give en tendens til ripling, dvs folddannelse under huden. Der er 5% risiko for kapseldannelse ved implantaterne.

 

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU