Patientinformation om nye bryster med implantater

Hvorfor vælge at få lavet nye bryster?

Ved at indlægge silikoneimplantater øger du dit brystmål med en eller flere bh-størrelser. Der kan være flere grunde til at vælge at få lavet bryster, blandt andet ønsket om at:

 • Ændre brysternes størrelse, hvis de efter din smag er for små
 • Skabe større volumen eller genoprette tabt volumen i brystet efter amning
 • Gøre brysterne lige store, altså skabe mere symmetri

En brystforstørrende operation øger primært brystets størrelse ud fra kroppen, det vil sige at bl.a. kavalergang, brystvorternes placering og brystfolden ikke ændrer sig.

Hvilken type implantat skal jeg vælge?

Hos AK Nygart benytter vi primært silikoneimplantater fra Motiva og Mentor. Silikoneimplantater forekommer i forskellige former: Runde (lidt fastere) implantater, Anatomiske (dråbeformede) implantater og Ergonomix, (ekstra bløde og runde) implantater. I samarbejde med vores plastikkirurger vil du finde den producent og størrelse, som passer dig bedst.

Motiva-implantater med chip (Q-ID)

Motiva-implantaterne indeholder en lille chip, som sikrer at vi kan identificere dine implantater med en lille scanner, hvis der skulle opstå problemer. Skulle dit udleverede implantatkort blive væk, bærer du rundt på identifikationen af implantatet i den lille chip. Du vil kunne gennemføre MR-scanninger, selvom du har dette. Der kan ved en MR-scanning opstå en lille varmeændring på ca. 1,5-1,8 grader omkring chippen. Denne temperaturændring vil ikke påvirke implantatets levetid.

video

Se yderligere produktinformation om implantaterne, som AK Nygart benytter  – læs mere her.

Forundersøgelse – Hvad skal du have lavet?

Forud for operationen skal du først til forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer hvad der vil passe bedst til din kropstype, og du får en grundig gennemgang af dine muligheder – og de risici, der altid er ved en operation. Endelig spørger kirurgen til dit helbred for at sikre, du er egnet til indgrebet.

Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I din operation samt implantatets størrelse og profil. Bemærk blot, at du ifølge loven først kan give dit samtykke til operationen og blive opereret, når du har haft 7 dages betænkningstid efter forundersøgelsen.

Først under selve operationen kan kirurgen se nøjagtigt, hvordan implantaterne passer med din anatomi. Derfor er det vigtigt, at du er indforstået med, at kirurgen under operationen i sjældne tilfælde kan blive nødsaget til at gå ned i implantatstørrelse, for at skabe det bedst mulige resultat og den bedste symmetri af dine nye bryster.

Til forundersøgelserne hos plastikkirurgen anbefaler vi, at du lader børnene blive hjemme. Vi har ofte oplevet, at kunden har svært ved at koncentrere sig, når børnene er med. Hos AK Nygart sætter vi en ære i at give så grundig en faglig og personlig vejledning som muligt.

Du er velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller din kæreste/ægtefælle med til forundersøgelsen, hvor vi giver den mundtlige information.

Husk, at der maximalt kan være 2 personer til forundersøgelse ad gangen. Er I flere, der ønsker forundersøgelse og gerne vil have en pårørende med, må I derfor booke tider uafhængigt af hinanden.

Hvilken type adgang kan man vælge til implantaterne?

Vi kan vælge mellem tre forskellige adgange, når vi placerer brystimplantat i brystet: Enten gennem et snit i yderkanten af brystvorten, via et snit i armhulen, så arret bliver skjult i armhulen eller – og det er mest almindeligt – kan implantaterne indsættes i folden lige under brystet.

Hvor arret kommer til at ligge afhænger af, hvilken teknik der er mulig i forhold til din anatomi og dine ønsker til dine nye bryster. Det mest ukomplicerede er at indsætte implantaterne ved at gå ind gennem brystfolden under brystet. Det giver også den mindste risiko for efterblødning, kapseldannelse, infektion og for at skade følsomheden i brystvorterne.

Placering via snit i kanten af brystvorten kan være en god mulighed, hvis du danner pæne ar, da arret så bliver camoufleret af farveskiftet mellem bryst og brystvorte. Hvis du ikke danner pæne ar, bliver arret imidlertid meget synligt.

Ved placering via armhulen får brystet ingen synlige ar på brystet, fordi arret vil ligge i armhulen. Vær opmærksom på, at man ikke kan benytte adgangen via armhulen igen, hvis du senere skal opereres.

Skal implantaterne lægges over eller under musklen?

I mange tilfælde er det bedst at lægge implantatet under brystmusklen, blandt andet hos kvinder uden hængebryst. I andre tilfælde lægges silikoneimplantatet under brystkirtlen, men oven på musklen. Det er fx en mulighed ved lettere hængebryst, der skal løftes lidt samtidig med forstørrelsen. Hænger brystet meget, kan et yderligere brystløft blive nødvendigt. Armhulen kan ikke anvendes hvis du ønsker anatomiske implantater.

video

Det endelige valg træffer du i samråd med plastikkirurgen.

Er der risici forbundet med operationen?

Når en velkvalificeret plastikkirurg udfører en brystforstørrende operation, er komplikationerne få. Der er dog altid en risiko forbundet med enhver form for kirurgi.

Vælger du at få lavet nye bryster, skal du være bekendt med risikoen for følgende komplikationer i forbindelse med operationen:

 • Kapseldannelse ved Mentor: Kapselkontraktur 5 %. Det opstår, når den kapsel, som kroppen har dannet omkring implantatet, af uforklarlige årsager begynder at stramme om implantatet og dermed giver et hårdt og eventuelt smertende bryst. Hvis du én gang har haft kapseldannelse, er risikoen for at få det igen ca. 10 %.
 • Kapseldannelse ved Motiva: Der er 1-2% risiko for kapseldannelse, men man må huske på at dette tal evt. kan stige når Motiva har haft længere opfølgningstid.
 • Hæmatom – i sjældne tilfælde (under 1%) kan der efter operationen opstå en blødning. Dette kan kræve kirurgen midlertidig fjerner implantatet ved en ny operation, og sikre blødningen stoppes. Herefter lægges implantatet ind igen.
 • Sårinfektion 1 %. En infektion i arret, der sædvanligvis kan behandles med antibiotika.
 • Fortykkede og eller breddeforøgede ar.
 • Infektion omkring implantatet op til 0,5 %. Det kan opstå på alle tidspunkter, men vil oftest ses inden for de første 14 dage. Infektionen behandles med antibiotika. Det kan være nødvendigt at fjerne implantatet en tid (ca. 3 mdr.) for derefter at indsætte et nyt.
 • Hvis implantatet skulle gå i stykker inden for det første år, er selve operationen gratis (Tryg 1). Hvis du har tegnet Tryg 5 er operationen gratis i 5 år ved ruptur. Ud over dette må man påregne egen betaling for selve operationen hvis implantaterne går i stykker senere. Evt. produktgaranti fra producenterne dækker udelukkende implantaterne, ikke evt. operationsudgifter.
 • Brystvorterne kan blive mere eller mindre følsomme og i sjældne tilfælde følelsesløse. Risikoen er op til 1,0 %
 • Protesekant og rippling. Hos specielt meget slanke kvinder med et lille oprindeligt bryst og meget lidt underhudsfedt, er der risiko for at protesekanten kan mærkes og også nogle gange ses under brystet og ud til siden. Hos samme slanke kunder kan man nogle gange se rynker eller folder i huden over protesen. Dette kaldes rippling. Risikoen for dette er mindre nu, hvor vi har skærefaste implantater, end da der blev brugt implantater med flydende silikone eller saltvand. Rippling og mærkbar protesekant ses oftest hos tynde kvinder, der vælger store proteser.
 • Dobbeltfold. Nogle gange kan det være nødvendigt at sænke den nederste begrænsning af brystet for at få plads til protesen. Dette kan bevirke, at der kan komme en indtrækning i huden oppe på brystet, svarende til den gamle fold under brystet. Dette kaldes en dobbeltfold. Risikoen for dette er lille, og plastikkirurgen vil forsøge at tage hensyn til det, hvis du har et bryst, der er disponeret for dobbeltfold. Hvis dobbeltfolden skulle opstå, kan den være meget svær at korrigere og i værste fald kan den blive permanent.
 • Ved brug af anatomiske (dråbeformede) implantater er risikoen for rotation mindre end 1 %.
 • Hævelser.
 • Det er normalt med smerter efter operationen. Oftest forsvinder smerterne stille og roligt, men i sjældne tilfælde kan smerterne være langvarige. I yderst sjældne tilfælde kan smerterne blive kroniske.
 • Strækmærker.
 • Symmastia, dvs. at bryst og brystben mødes i ét. Dette er yderst sjældent.
 • Serom 1 %. Væskeophobning, der i nogle tilfælde udtømmes.
 • Vævsdød i forbindelse med manglende blodforsyning til huden. Dette opstår yderst sjældent.
 • Som regel vil du kunne amme uden problemer efter en brystforstørrende operation.
 • I meget sjældne tilfælde kan man udvikle kræftformer i arvævet omkring brystimplantatet. Herunder er brystimplantat-relateret lymfekræft (ALCL) en kræftform, som kun er set ved det der hedder texturerede implantater, dvs implantater med en ru overflade. Blandt disse typer er det implantater fra et firma som vi ikke benytter, som helt klart har den højeste risiko. Af de texturerede implantater bruger vi i stedet Mentor. Man har set ALCL hos kvinder med Mentor-implantater, men det er ekstremt sjældent forekommende: Forekomsten af ALCL hos kvinder med Mentor implantater er ved et studie fundet at være ca. 1 ud af 66.000. Motiva betegnes som et glat implantat, og her har man ikke påvist nogen tilfælde af ALCL. ALCL viser sig enten ved vedvarende hævelse af det ene bryst typisk flere år efter operationen. ALCL kan også vise sig ved knudedannelse i kapselhinden rundt om implantatet eller ved hævede lymfekirtler. Får man disse symptomer skal man opsøge en plastikkirurgisk klinik, f.eks. der hvor man er opereret, eller sin egen læge. Det skal dog understreges at sådanne symptomer i langt de fleste tilfælde vil være forårsaget af godartede forhold.
 • Risikoen for alle ovennævnte komplikationer stiger i takt med, at størrelsen på implantatet øges.

Vedrørende nye bryster og blodpropper

Hos AK Nygart sætter vi sikkerheden i højsædet. Der er visse ting der øger risikoen for blodpropper i særligt benene og lungerne i forbindelse med kirurgi. Derfor anbefales nogle kunder forebyggelse med et stof, der hedder Fragmin, Klexane eller Innohep.

Skal du have Fragmin, Klexane eller Innohep vil det blive givet, som en indsprøjtning i låret eller maveskindet af en sygeplejerske i opvågningen.

I yderst sjældne tilfælde (særlige risiko-patienter) vil du få recept på blodfortyndende medicin tilsendt elektronisk.

Den første dosis gives på operationsdagen, hvor en sygeplejerske i opvågningen viser dig, hvordan det gøres.

Asymmetriske bryster

Fra naturens hånd varierer alle kvinders bryster i symmetri. Det betyder, at ikke to bryster er ens. Derfor vil en brystforstørrende operation heller ikke kunne korrigere fuldstændigt for den medfødte forskellighed. Men implantater kan bringe dig et langt stykke vej i retning af dine ønsker om et mere symmetrisk brystparti.

video

Skal jeg vælge Tryghedspakke til mine nye bryster?

Hos AK Nygart er der tryghedspakke for det første år med i prisen. Denne dækker alle operationsudgifter, hvis der mod forventning skulle dannes kapsel omkring implantatet, efter du har fået lavet større bryster. Du kan også tilkøbe den udvidede tryghedspakke, som dækker i 5 år efter operationen.

Risikoen for kapselstramning er størst inden for de første 2 år, men eftersom risikoen stadig er reel de efterfølgende år, tilbyder vi en udvidet garanti. Læs mere om hvad tryghedspakken dækker over her. 

Priserne kan du finde her.

Hvor længe holder mine nye bryster?

Når vi taler om, hvor længe resultatet af din brystforstørrende operation holder, er der to forhold, du skal være opmærksom på.

 1. Implantatet
  Producenten giver livslang garanti på holdbarheden af implantatet i brysterne. Det udelukker dog ikke, at implantatet kan blive utæt på et tidspunkt. Hvis det sker, har producenten forpligtet sig til at erstatte det utætte implantat. 10 år efter at brystimplantater er indsat, anbefaler vi en årlig kontrol af implantatet. Kontrollen kan foretages ved ultralydsscanning.
 2. Din egen aldring
  Selvom du opnår et tilfredsstillende resultat af operationen, vil din krop og dit væv fortsat blive ældre. Det betyder, at dine nye brysters facon vil ændre sig med tiden. Hvor hurtigt dette går, afhænger af både din arvelige disponering, hvordan du lever, om du ryger samt brystets samlede vægt og placeringen af implantatet. Bemærk, at dit brystvæv særligt vil blive slappere efter graviditet og amning, og det vil også have indflydelse på brysternes fremtræden.

Er du overvægtig, er der øget risiko for komplikationer ved bedøvelse. Hvis dit BMI (Body Mass Index) er over 30, kan vi ikke tilbyde dig en forstørrende brystoperation. Udregn dit BMI her.

Lever slutresultatet ikke op til dine og kirurgens forventninger, er det op til kirurgen, om en re-operation kan forbedre resultatet.

video

video

Hvor store må brystimplantaterne være?

Gennem de sidste 3-4 år har vi oplevet, at vores operationskunder i højere grad ønsker større og større implantater i brysterne. De ønsker vil vi selvfølgelig gerne efterkomme, hvis det er muligt. Omvendt beror kirurgens professionelle vurdering i høj grad også på mulige komplikationer i forbindelse med større implantater. Herunder øget forekomst af kapseldannelse og rippling.

Hos AK Nygart ønsker vi fuld tilfredshed. Derfor er det vigtigt, at du tænker over de informationer, du får ved forundersøgelsen og kan forlige dig med den anbefaling, kirurgen giver. Er du som kunde i tvivl om størrelse eller profil på dine nye bryster, beder vi dig altid rette henvendelse inden operation.

Hvordan med fremtidige brystundersøgelser?

De fleste kvinder med brystimplantater kan undersøges ved mammografiscreening, men der kan opstå tekniske hindringer. Derfor skal du altid gøre mammografipersonalet opmærksom på, at du har implantater i brysterne.

Er brystimplantaterne placeret bag brystmuskulaturen kan mammografiscreening som regel, men ikke altid, gennemføres uden problemer.

Hos kvinder, hvor implantaterne er placeret foran brystmuskulaturen og hos kvinder med kraftig kapseldannelse omkring implantaterne, vil mammografiscreening ofte være mindre egnet eller slet ikke mulig. Det skyldes, at røntgen ikke kan trænge igennem implantaterne.

Hvis der er symptomer på forandringer i brystet, gennemføres der altid en såkaldt klinisk mammografi, som omfatter flere røntgenbilleder (mammografi) suppleret med en ultralydsundersøgelse samt celle- og vævsprøver.

Dansk Brystkirurgisk Selskab anbefaler, at kvinder over 35 år, der ønsker nye bryster, får foretaget mammografi/ultralydsscanning før operation.

Sundhedsstyrelsen skriver:

”Brystimplantater kan give problemer ved mammografi, så hvis du vælger at få et implantat, er det vigtigt, at du informerer personalet, om at du har et brystimplantat. Hvis implantatet ligger bagved brystmusklen, kan undersøgelsen ofte gennemføres alligevel, idet personalet forsøger at skubbe implantatet, så det ikke skjuler brystvævet. Der kan være en ganske lille risiko for, at implantatets kapsel kan briste ved undersøgelsen, men det sker yderst sjældent.

Kvinder, der har brystimplantat liggende foran brystmuskulaturen, kan som regel ikke undersøges med mammografi. Hvis der er symptomer eller mistanke om sygdom i brysterne, kan der på lægelig indikation udføres en såkaldt klinisk mammografi, som omfatter flere røntgenbilleder suppleret med en ultralydsundersøgelse. Men stadigvæk kan implantaterne skygge for, at man kan se og vurdere en del af brystvævet.”

BII – BREAST IMPLANT ILLNESS

Er der grund til bekymring?

På nuværende tidspunkt har man ikke videnskabeligt kunnet dokumentere nogen direkte sammenhæng mellem brystimplantater og symptomer så som f.eks. muskel-, ledsmerter og kronisk træthed, og de kan derfor ikke direkte kobles til en brystforstørrende operation.

Det er vigtigt at forholde sig til, at der ikke findes forskning eller anden fagligt belæg for at brystforstørrelse (BFO) er årsag til bindevævssygdomme eller de oplevede symptomer.

Det er dog et faktum, at nogle kvinder får det bedre hvad angår deres BII-symptomer, efter at deres implantater er fjernet, på trods af at de ikke har en aktiv bindevævssygdom.

De kvinder, som havde en diagnosticeret bindevævssygdom, fik derimod ingen forbedring af deres symptomer, efter at implantatet blev fjernet.

Hvordan forbereder jeg mig til operationen?

Inden operationen skal du:

 • 1 uge før operationen skal du ophøre med at spise lægemidler, der indeholder acetylsalicylsyre (Magnyl, Aspirin m.fl.). Dog må du ikke stoppe med at spise hjertemagnyl eller anden blodfortyndende medicin (Clopidogrel, Marevan,etc)  uden at have konfereret det med din egen læge eller din hjertelæge.
 • Naturlægemidler, som kan påvirke blodets evne til at størkne, fx Q10, fiskeolie, Baldrian, ginseng, ginko, hvidløgspulver/ingefær eller E-vitamin bør du ophøre med 1 uge før.
 • Gigtmedicin (Ibuprofen, Naproxen,Diclofenac etc): Pausere i 3 dage evt efter aftale med din praktiserende læge eller rheumatolog.
 • Undgå at få lavet tatoveringer, piercinger eller få foretaget større tandlægearbejder med fx isætning af fyldninger 1 måned før operationen og 1 måned efter operationen. Det skyldes, at der i forbindelse med tatovering, piercing og tandlægearbejde kan danne sig bakterier i blodet, som kan sætte sig omkring implantatet.
 • Derudover skal du indkøbe Paracetamol a 500 mg + Ibuprofen a 200 mg til en uges forbrug.
 • Aftale med en pårørende, at du bliver hentet 2 timer efter operationen og passet de næste 24 timer.
 • Det er en god ide at købe ind og lave mad til en uge, så du kun skal koncentrere dig om at restituere dig efter operationen.
 • På operationsdagen skal du tage et brusebad med grundig sæbevask af krop og hår. Undlad at bruge bodylotion eller creme på det område, der skal opereres.
 • Klæd dig i løst, behageligt tøj, gerne bluse med lynlås og flade sko.
 • Smykker og eventuelle piercinger tages af og efterlades hjemme.
 • Holde pause med rygning/ E-cigaretter 6 uger før og 4 uger efter operationen: For at nedsætte risikoen for dårlig sårheling, lungeproblemer og infektioner i forbindelse med operationen, bør du stoppe med at ryge mindst 6 uger før du skal opereres. Hvis du har tænkt dig at starte med at ryge igen, anbefaler vi, at du venter til mindst 4 uger efter operationen, for at optimere helingsprocessen. Rygestopmedicin (nikotinplaster, nikotin-tyggegummi, etc) kan anvendes. Læs mere her.
 • Holde pause med alkohol: Hvis du drikker mindre end 7 genstande/uge som kvinde og mindre end 14 genstande/uge som mand, har du kun lav risiko for at blive syg på grund af alkohol i forbindelse med en operation. Hvis du drikker mere end dette bør du skrue ned for dit forbrug, og drikker du mere end 4 genstande dagligt bør du stoppe helt med at drikke alkohol 4 uger før din operation. Det vil mindske risikoen for komplikationer (infektioner, dårlig sårheling, lungeproblemer etc.) Læs mere her.

Lige op til operationen vil kirurgen optegne dine bryster og kort gennemgå operationsforløbet med dig endnu en gang.

Hvordan har jeg det efter operationen?

Selve operationen tager cirka 1 time. Og du kan blive hentet ca. 2 timer senere. Når du bliver vækket efter operationen, vil du sandsynligvis mærke nogle smerter omkring dine nye bryster. Smerterne kan dog afhjælpes eller mindskes med smertestillende medicin, som du får udleveret på klinikken.

Du kan høre tre kvinder fortælle om smerterne i forbindelse med deres brystforstørrelse her:

video

Der kan forekomme let blødning fra såret det første døgn efter operationen. Dette afhjælper du ved at presse et rent klæde let mod såret i 15 minutter. Fortsætter blødningen, bør du kontakte kirurgen.

Du får udleveret kontroltid på operationsdagen og det er vigtigt, at du følger de anbefalinger opvågningssygeplejersken har givet dig. Her får du også information ang. hvornår du kan tage bad og hvilken type forbinding du har fået på og hvornår denne skal skiftes.

Læs mere om hele efterforløbet her.

Hvornår skal jeg til kontrol på klinikken?

Du vil på operationsdagen blive oplyst af opvågningssygeplejersken omkring kontrol forløbet hos sygeplejersken og kirurgen.

Vi anbefaler vi, at du lader dine børn blive hjemme til de efterfølgende kontroller. Det er vigtigt, at du kan koncentrere dig om den vigtige information, og vores erfaring fra efterkontroller viser, at børnene synes, at det er meget voldsomt at se mor eller far få skiftet forbinding.

Er du utryg eller har du spørgsmål i den mellemliggende tid, er du altid velkommen til at ringe til os og eventuelt aftale en tid i klinikken.

Her kan du læse om forløbet efter operationen

Hvornår er alt normalt igen?

Du kan forvente et blødt og normalt bryst efter ca. 3-6 måneder. I enkelte tilfælde kan sår og eventuelle blå mærker vare i op til 4 uger. Arrene kan være røde i op til 12 måneder, og du bør undgå sol direkte på arret så længe.

Du må ikke sove på maven eller siden i de første 14 dage efter operationen. Du skal benytte en støttende sports-bh dag og nat i 6 uger efter operationen.

Du bør vente med at dyrke sport i 3-4 uger. Start derefter langsomt op og benyt igen den støttende bh. Mærker du ømhed i brysterne, bør du straks stoppe og gå langsommere til værks næste gang. Undgå svømmehal, dampbade og sauna i mindst 5-6 uger efter operationen.

De fleste kunder er tilbage på arbejdet 1-2 uger efter operationen, alt afhængig af hvor fysisk krævende arbejdet er.

video

Er der betænkningstid før operationen?

Ifølge Sundhedsstyrelsen skal der gå mindst 7 dage efter, du har fået den skriftlige og mundtlige information, inden behandlingen kan finde sted. Det giver dig tid til at gå hjem og tænke over indgrebet, snakke med familie og venner og eventuelt fortryde – før vi opererer. Du kan først give endeligt samtykke til operationen, når de 7 dage er gået.

Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år.

Du kan booke tid med det samme

Efter forundersøgelsen kan du booke en tid til operation med det samme. Tiden skal blot ligge mindst 7 dage fremme i tiden. Book aftalen hos os, inden du går – eller ring, når du er klar. Det er helt op til dig.

Har du yderligere spørgsmål om implantater eller brystoperationen, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf. 70 27 57 57.

ANDET

Ved eventuelt afbud skal kommende konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 600,- i gebyr.

Vi fremsender kun information vedrørende dit forløb hos AK Nygart til egen læge, efter vi har fået samtykke fra vores patienter.

På vores hjemmeside ligger alle kosmetiske synsrapporter foretaget af Sundhedsstyrelsen.

Rapporterne findes ligeledes på Sundhedsstyrelsens egen hjemmeside.

Spørgsmål til alt omkring min operation

Sundhedsstyrelsen har lavet en information om brystforstørrelse med implantater, som vi anbefaler at du også læser: Risici ved at få indsat brystimplantat – til kvinder, der overvejer brystforstørrende operation 2. udgave ved Sundhedsstyrelsen.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken, hvis du har spørgsmål vedrørende operationen, udfyldning af låneansøgning, forløbet hos AK Nygart eller andet. Du kan enten skrive til  info@aknygart.dk eller ringe på tlf. 70 27 57 57.

 

Implantatvalg til nye bryster

Mentor Siltex Round_____________________________________

Mentor CPG___________________________________________

Motiva Silksurface Plus Q__________________________________

Motiva Ergonomix Plus Q__________________________________

Placering_____________________________________________

 

Hvad koster en brystforstørrende operation?

Priserne på nye bryster kan du finde ved at klikke her.

Ønsker du finansiering af din kommende operation, kan du klikke her.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til os, hvis du har spørgsmål vedrørende udfyldning af låneansøgning.

Hør alt om brystforstørrelse og valg af implantater i vores podcast


Find også yderligere information i vores Ultimative Guide til Brystforstørrende Operation og Silikonebryster.

Patientinformation om nye bryster med implantater – version 26-09-2022