Nye implantater fra Mentor®: Mentor MemoryGel XTRA

Udgivet D. 8. juni 2021

MemoryGel XTRA er det nyeste medlem af Mentors MemoryGel-familie, som er de mest solgte brystimplantater i Danmark og i resten af verden. Selvom XTRA er et nyt og innovativt produkt, er der dokumentation på råmaterialet som har mere end 30 år på markedet.

MemoryGel XTRA- implantaterne udviklet for at imødekomme efterspørgsel fra plastikkirurger og kvinder, som ønsker bløde implantater med ekstra fylde og stadig have et implantat med høj kvalitet og sikkerhed.

I en blindtest blandt 452 kvinder blev Mentor MemoryGel XTRA valgt som det implantat, kvinden selv ønskede, fordi det føles blødt og naturligt.

Pris på brystforstørrelse med Mentor XTRA

– Mentor Extra-implantater op til 500 ml.
– 7 års tryghedspakke
– Obligatorisk patientforsikring
– Støtte-bh

Pris: 43.400,- kr.

Læs om de mange fordele ved Mentor Memorygel XTRA her:

  • Præcisionsfyldte, så de får XTRA fylde og XTRA projektion og forbliver bløde og naturlige som dit eget brystvæv. (Præcisionsfyldt betyder, at de er fyldt nøjagtigt med den volumen, der skaber fylde og blødhed)
  • Formstabile: XTRA-implantaterne har ”strain energy”. Det betyder, at de vender hurtigt tilbage til den oprindelige form efter tryk. Præcist som eget sundt og spændstigt væv.
video
  • FDA-godkendt: Silikonefyldet og -skallen på implantatet er baseret på FDA-godkendte komponenter. Det vil sige, at de er godkendte af de amerikanske myndigheder.