GØR KROP OG HUD SOMMERKLAR

Udgivet D. 12. maj 2016

Sommeren er lige om hjørnet. De sidste 10 dage har budt på masser af sol, og de tykke trøjer og strømper er erstattet af ærmeløse kjoler og bare ben. Snart skal bikinien og badebukserne luftes under de varme himmelstrøg, hvilket betyder at maven også skal vises frem. GISP!

Jeg ved, at sommeren er noget vi ser frem til, men det varme vejr og det stærke lys, får flere af mine patienter til at føle sig utilpasse. Den lette påklædning gør det sværere at skjule ”fedtbulerne” på kroppen, og lyset får rynker og urenheder til at fremtræde tydeligere.

Vi tilbyder flere behandlinger, der kan få dig til at se fantastisk ud, når du skal indtage sommerens mange fester og bryllupper og som gør kroppen klar til at blive vist frem på badeferien, uden du behøver at skjule dellerne med et håndklæde rundt om livet.

Men du skal skynde dig, for flere af behandlingerne kræver tid før resultaterne ses.

TIPS TIL AT BLIVE SOMMERKLAR

1. Se yngre ud med Botox
Giver dine rynker dig et vredt udtryk eller får rynkerne dig til at se ældre ud end du er og føler dig, kan du mindske rynkerne med Botox. Ved at injicere små doser Botox/Azzalure kan du få reduceret de rynker, som skyldes sammentrækninger af musklerne. Jeg bruger kun små doser ad gangen, så du skal ikke være bange for at gå herfra med et mimikløst ansigt.

Læs mere om Botox-behandlingen

2. Kysseklare læber
Sommer er fest og farver, flirt og masser af kys, og det betyder at dine læber selvfølgelig skal være flotte og fyldige. Med fillers kan vi fremhæve læberne ved at lægge fylde langs læbekanten, eller vi kan lægge filler dybere i læberne, så hele området får større fylde.

Læs mere om læbebehandling

3. Hårfri sommer
Det bløde hårfri look er en trend, der er kommet for at blive og vi har god erfaring med behandling af både lyse og mørke hudtyper. Permanent hårfjerning med laser/IPL henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre over 18 år med mørke kropshår.

Læs mere om permanent hårfjerning

4. Bikiniklar

Blev det heller ikke denne vinter du fik svedt i et træningscenter eller gennemført en udrensningskur, kan du ved hjælp af CoolSculpting/fedtfrysning få et skub til at gøre kroppen fit. CoolSculpting er et ikke-kirurgisk indgreb, og behandlingen foregår mens du læser, slapper af eller arbejder på din pc. I gennemsnit fjernes 20-25 % af fedtlaget pr. behandling.

Læs mere om CoolSculpting

Det er ikke for sent at forårsrengøre krop og ansigt, så skynd dig at booke en tid på tlf. 70 27 57 57, så du kan blive sommerklar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *