Nedtælling til forår

Udgivet D. 5. februar 2015

Februar står i fornyelsens tegn. Derfor lancerer vi to professionelle behandlingstilbud, der giver dig en synligt skønnere hud:

Hos AK Nygart er vi kendte for kosmetiske behandlinger, der virker. Efter at have undersøgt markedet, testet og testet igen har vi udvalgt to hudforyngende behandlingssystemer, som vi ser rigtig flotte resultater på:

Frax-laser går sin sejrsgang over det meste af verden. Kombinationen af først at nedbryde den gamle hudstruktur og derefter booste genopbygning af ny hud giver en synligt foryngende effekt:

Frax-laser har vist overbevisende resultater på: Akne-ar, rynker, fine linjer, grove porer, solskader, pigmentforandringer og hudskader som strækmærker og brandskader.

Behandlingsteknikken provokerer hudens celler til at producere collagen ved at simulere en let skade gennem laseren. Din hud fornyr sig i en yngre, friskere, sundere, stærkere og smidigere udgave.

Det optimale resultat opnås med minimum 3 behandlinger med 8 ugers mellemrum.

Bestil tid til en gratis forundersøgelse og find sammen med vores kosmetiske sygeplejersker frem til hvilke behandlingsmuligheder, der er de helt rigtige for dig.

Book online eller ring 70 27 57 57

Vi glæder os til at gøre dig forårsklar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *