NYE BRYSTER!

Udgivet D. 24. februar 2016

Foråret er lige om hjørnet og vil du springe ud i bikinien til sommer med nye bryster, skal du overveje allerede nu at blive opereret.

Hos AK Nygart er vi specialister i brystoperationer og vi har landets dygtigste plastiskkirurger med masser erfaring i brystkirurgi.

Se billeder fra før og efter en brystforstørrelse, hvor billederne er kategoriseret efter implantat-størrelse og profil.

Se billeder fra før og efter et brystløft, hvor billederne er kategoriseret efter type.

Gense Anna Due’s forvandling

Sidste år fik Anna Due (Paradise Hotel) lavet en BFO i kombination med et løft med et fantastisk resultat.
Efter Anna Due blev mor til sin lille søn, Villian, har hun ikke været helt tilfreds med sin barm, derfor valgte hun at få lavet brystløft og BFO hos os. Det var plastikkirurg Jesper Trillingsgaard der opererede, og du kan gense hele forløbet her.

Super glad for resultatet

For et måned siden var det blogger Camilla Veideland, som fik lavet en BFO og løft, og denne gang var det plastikkirurg Otto Gudjonsson, der opererede. I efterforløbet har hun næsten ikke haft smerter. Camilla er så glad for resultatet og fortæller:
”Operationen er gået over alle forventninger og uden nogle former for komplikationer. Nygart har givet mig et rigtigt godt forløb med fantastiske resultater. Jeg blev ikke lovet guld og grønne skove – men jeg føler, at jeg har fået det! Jeg føler endelig, at jeg er kommet helt i mål. Jeg har fået drømmekroppen – og det har været det hele værd! ”

Læs mere om hvorfor hun valgte at få en brystoperation her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *