Endoskopisk pandeløft: Få løftet din tunge pande hos AK Nygart

Udgivet D. 22. oktober 2014

En glat pande og et par velplacerede øjenbryn giver et vågent og ungdommeligt udtryk, mens en tung og sammensunken pande gør udtrykket mere alvorligt. I dag kan man ved hjælp af kikkertkirurgi relativ nemt løfte bryn og pande på plads igen.

’”Ahh, hvor det lettede – Nu behøver jeg ikke hele tiden løfte brynene for at holde min pande oppe!”

Sådan lyder det ofte fra kunder, der kommer til kontrol efter at have fået foretaget et pandeløft.

Med alderen synker pande og øjenbryn i niveau, hvilket kan give et alvorligere, mere bekymret og ældet udseende. I visse tilfælde kan panden blive så tung, at synet generes. Tidligere var løsning et klassisk pandeløft, hvor kirurgen lagde et snit fra det ene øre til det andet.

Effekten ved denne metode er god, men der er tale om et ret omfattende indgreb med længere helingstid.

Fuld effekt af endoskopisk pandeløft – også efter 10 år

I dag kunne løsningen være et endoskopisk pandeløft, hvor kirurgen gennem tre små snit i hårgrænsen, kan løfte panden ved hjælp af tråde og samtidig svække rynkerne mellem øjenbrynene. De selvopløselige tråde holder pandehud og bryn på plads, indtil vævet er fæstnet på sin nye plads.

Metoden er kosmetisk meget effektfuld og holdbarheden ligeværdig med de større indgreb. Ophelingen er hurtigere, arrene meget mindre og der er betydelig færre risici end ved de tidligere anvendte metoder.

Elegant kirurgi

Plastikkirurg hos AK Nygart,  Jesper Trillingsgaard, er rent ud sagt begejstret for denne type kosmetisk kirurgi:

”Endoskopisk pandeløft har længe har været den fortrukne metode i Sverige, men er endnu ikke så udbredt i Danmark. Måske er danskerne ikke klar over om muligheden, for på en gang at få et friskt udseende og samtidig føle sig mindre tung, da man bliver fri for at bruge energi på hele tiden at løfte panden”.

Interessen for endoskopisk pandeløft er stærkt stigende hos AK Nygart. Mange af de kunder, der kommer til forundersøgelse for operation af tunge øjenlåg, finder ud af at problemet i stedet skyldes, at pande og øjenbryn er sunket.

”Som altid finder vi frem til en løsning efter de individuelle behov. Sommetider er der brug for en kombination af pande- og øjenlågskirurgi. Har man følelsen af en ”tung pande”, vil pandeløft ofte være sagen. Det er elegant kirurgi. Man er hurtigt tilbage på arbejde, og vi kan skabe meget fine og naturlige resultater”, slutter Jesper Trillingsgaard.

Læs mere om de fire former for bryn- og pandeløft: Direkte brynløft, lateral pandeløft, klassisk pandeløft og endoskopisk pandeløft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *